Што не чека во новата година? (видео) 2021 година ќе донесе предвремени парламетарни избори… Корона вирусот е биолошко оружје… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Птредвидувања: Илија Бошков – Крајнички

Што не чека во новата година? (видео) 2021 година ќе донесе предвремени парламетарни избори… Корона вирусот е биолошко оружје… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Птредвидувања: Илија Бошков – Крајнички Предвидување што не чека во нова година, каква ќе биде на политичко поле, кај нас и во светот В Споделете 20

повеќе »»

Бтрус Ли надвор од филмските борби! Брус Ли во К1 со многу покрупен партнер (video), одлична борба полна со крв…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

Бтрус Ли надвор од филмските борби! Брус Ли во К1 со многу покрупен партнер (video), одлична борба полна со крв…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички Споделете 20

повеќе »»

Корона вирусот ќе ја смени глобалната политичка слика (видео)! Ќе ги распадне ЕУ и НАТО, ќе донесе војна помеѓу Киина и САД….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

Корона вирусот ќе ја смени глобалната политичка слика (видео)! Ќе ги распадне ЕУ и НАТО, ќе донесе војна помеѓу Киина и САД….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички Споделете 20

повеќе »»

Путин заигра Руски рулет во Венецуела (видео)! Дали Трамп ќе ја прифати играта? ХОРОСКОП Крајнички Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

Путин заигра Руски рулет во Венецуела (видео)! Дали Трамп ќе ја прифати играта? ХОРОСКОП Крајнички Подготвил: Илија Бошков – Крајнички Споделете 20

повеќе »»

Анализа: Корона вирусот причина и кога ќе заврши(видео)! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Анализа: Корона вирусот причина и кога ќе заврши(видео)! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели одлучив, овој пат преку видео да ви ги објаснам причините за појавата за корона вирусот, како и кога ќе заврши. Во видеото го анализарам економскиот колапс на Западот и рецесијата..

повеќе »»

Казанстанстанаската „Ванѓа“ Вера Јонг (видео) предвидува екплозија на вулканот Јлустон во мај 2020 година.. Велика Британија, Јапонија и Австралија ќе бидат потпени….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

Казанстанстанаската „Ванѓа“ Вера Јонг (видео) предвидува екплозија на вулканот Јлустон во мај 2020 година.. Велика Британија, Јапонија и Австралија ќе бидат потпени….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички Налетав на интерсно видео, во кое се пренесува предвидувањето на „Ванѓа“ од Казастан. Она за 2020 година, за

повеќе »»