Дали Бајден е востинскиот Бајден(2-ве-видеа)? Светската и македонската политичка сцена на дланка…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и подготви: Илија Бошков – Крајнички

Дали Бајден е востинскиот Бајден(2-ве-видеа)? Светската и македонската политичка сцена на дланка…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и подготви: Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, ВИ постирам 2-веда, идното е моето обраќање, другото е “Дали виостинскиот Бајден постои?            Ви препорачувам внимателно да ги погледнете… Споделете 20

повеќе »»

САД е пред граѓанска војна!)видео)? Кој е премиер во Македонија, Заев или Ахмети? Во Русија Навални не успеа да ја одглуми ролјата на Ленин….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – КИрајнички

САД е пред граѓанска војна!)видео)? Кој е премиер во Македонија, Заев или Ахмети? Во Русија Навални не успеа да ја одглуми ролјата на Ленин….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – КИрајнички Драги пријатели, ВИ препорачува внимателно да го погледнете видеото.             Моето обраќање во видеото ќе ви

повеќе »»

Бајден му се заканува на Путин (видео), веднаш да го ослободи Навални! Дали Бајден со заканата залута во времето!? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Бајден му се заканува на Путин (видео), веднаш да го ослободи Навални! Дали Бајден со заканата залута во времето!? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, Ви препорачувам да го погледнете видеото, во кое се осврнувам на светската политичка сцена, делумно и на нашата.            

повеќе »»

Обид за шарена револуција во Русија. Пописот е замка за македонскиот народ… Мицковски глуми лудило…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пиѓува Илија Бошков – Крајнички

Обид за шарена револуција во Русија. Пописот е замка за македонскиот народ… Мицковски глуми лудило…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пиѓува Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, вечерва повторно ви се обраќам со видео порака, полесно ми од пишувањето.             Погледнете го внмимателно видеото. Во него го анализирам обидот за

повеќе »»

Што не очекува во 2021 година, секој знак посебно(видео).. На што треба да внимавте во новата година и кога… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Што не очекува во 2021 година, секој знак посебно(видео).. На што треба да внимавте во новата година и кога… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Драги, пријатели ВИ го поститрам ветеното видео за предвидувањата, за секој знак посебно во во 2021 година.           Ќе слушнете кога

повеќе »»

Дали на Заев му се заканува атентат? Светот пред глобални конфликти!? Светската и македонската политичка сцена во 2021 година… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Дали на Заев му се заканува атентат? Светот пред глобални конфликти!? Светската и македонската политичка сцена во 2021 година… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, ВИ постирам видео, со моја анализа за светската и македонската политичката сцена.            Внимзателно погледнете го да не ви

повеќе »»