Анализа: Корона вирусот причина и кога ќе заврши(видео)! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Анализа: Корона вирусот причина и кога ќе заврши(видео)! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели одлучив, овој пат преку видео да ви ги објаснам причините за појавата за корона вирусот, како и кога ќе заврши. Во видеото го анализарам економскиот колапс на Западот и рецесијата..

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=7086" align="left"]
[divider_top]

Рускиот епидимилог Николај Брико: Пандемијата со корона вирусот ќе заврши кон крајот на април, најдоцна до почетокот на мај… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Рускиот епидимилог Николај Брико: Пандемијата со корона вирусот ќе заврши кон крајот на април, најдоцна до почетокот на мај… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Добри вести доаѓаат од Русија!            Познатиот руски епидемелог Николај Брико даде изјава дека во Русија пандемијата на корона вирусот завршува

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=7083" align="left"]
[divider_top]

Принцот Чарлс доби „цимер“! Премиерот на Велика Британија Борис Џонсон потврди дека е позитивен на корона вирусот, дека во изолација…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Принцот Чарлс доби „цимер“! Премиерот на Велика Британија Борис Џонсон потврди дека е позитивен на корона вирусот, дека во изолација…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Корона вирусот во Велика Британија ги зарази принцот Чарлс и премиерот Борис Џонсон…            Повеќе за ово пишува порталот: https://rs.sputniknews.com/evropa/202003271122181726-boris-dzonson-pozitivan-na-koronavirus/

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=7080" align="left"]
[divider_top]

Дали Трамп е причината за корона вирусот? Да ли принцот Чарлс случајно се заразил со корона вирусот? Бројот на заболени во САД полека го поминува бројот на заболени од корона вирусот во Кина. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Дали Трамп е причината за корона вирусот? Да ли принцот Чарлс случајно се заразил со корона вирусот? Бројот на заболени во САД полека го поминува бројот на заболени од корона вирусот во Кина. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Читајќи го текстот на порталот, се поднасмејав,

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=7074" align="left"]
[divider_top]

Корона вирусот ги натера САД да отворат „нова база“ во Европа! Околу 2600 војници на САД во Европа се во карантин, а околу 40 се заразени со корона вирусот.. Откажани е најголемата вежба на НАТО што требаше да се одржи од 20-ти арил до 20-ти мај.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Корона вирусот ги натера САД да отворат „нова база“ во Европа! Околу 2600 војници на САД во Европа се во карантин, а околу 40 се заразени со корона вирусот.. Откажани е најголемата вежба на НАТО што требаше да се одржи од 20-ти арил до 20-ти мај.. ХОРОСКОП

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=7070" align="left"]
[divider_top]

Дома си е дома! Корона вирусот во САД, во домашни услови, побрзо се шири отколку во Италија и Шпанија… Само за еден ден во Њујорк се заразиле 5000 луѓе… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Дома си е дома! Корона вирусот во САД, во домашни услови, побрзо се шири отколку во Италија и Шпанија… Само за еден ден во Њујорк се заразиле 5000 луѓе… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Корона вирусот добива нов епицентар. Во САД многу побрзо се шири

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=7067" align="left"]
[divider_top]