ЅВЕЗДЕНИ БРАКОВИ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ЅВЕЗДЕНИ БРАКОВИ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Браковите се склучуваат на небото. И тоа не само со убави зборови – ова астролозите одамна го потврдиле. Секое нешто си има своја причина, луѓето не се сретнуваат случајно, ниту пак се разделуваат случајно. Дали ќе бидат среќни

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 09-ти- ДО 04–ти – 11 јуни 2022 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 09-ти- ДО 04–ти – 11 јуни 2022 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички         ОВЕН – Сабота, недела и понедечлник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете

повеќе »»

Зодијакот и езотеричното ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Зодијакот и езотеричното ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Знакот во кој сме родени ги покажува нашите астролошки карактеристики и говори за нашите парапсихолошки склоности. Од постанокот на светот, човекот настојува да го спознае светот околу себе. Еден од методите на знаење е воздигнувачки или индуктивен,

повеќе »»

Руската „зобница“ ја клекунва ЕУ на колена (видео). Велика Британија ќе прави пандем на ЕУ. Турција Сирија ќе ја „чисти“ од курдите.. Изреал да ли си го става јажето околу вратот?…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички

Руската „зобница“ ја клекунва ЕУ на колена (видео). Велика Британија ќе прави пандем на ЕУ. Турција Сирија ќе ја „чисти“ од курдите.. Изреал да ли си го става јажето околу вратот?…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички Светската политичка сцена зоврива, ЕУ и НАТО

повеќе »»

ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ НА ВАТИКАН – КОМУНИКАЦИЈА СО МРТВИТЕ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ НА ВАТИКАН – КОМУНИКАЦИЈА СО МРТВИТЕ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички Двајца католички свештеници, поддржани од Папата Пиј ЏИИ, се обиделе да воспостават контакти со упокоените души и да го докажат постоењето на „оној” свет. Уште Томас Едисон работел врз контактот со мртвите и

повеќе »»

ЉУБОВ НА ПОЛНА МЕСЕЧИНА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

ЉУБОВ НА ПОЛНА МЕСЕЧИНА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички Полната месечина за жените е најволшебното време. Тоа е време кога силата на месечината е во зенит, а тоа зборува дека и силата на секоја жена се зголемува несразмерно. Во овој период можат да се почуствуваат

повеќе »»