Руската офанзива започнува во јули, ќе потрае до крајот на септември(видео анализа)…Потоаа предвремени избори во Македонија!?…..

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Руската офанзива започнува во јули, ќе потрае до крајот на септември(видео анализа)…Потоаа предвремени избори во Македонија!?…..

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20