ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува и видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Престои бурно политичко лето (видео анализа). ВМРО ДПМНЕ трерба да ја нагази топката. СДСМ на чекор пред распад, ако не си го очисти дворот…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува и видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Пред нас е бурен период и години на политичко поле, како и на глобалната полтичка сцена. ВМРО ДПМНЕ треба да обрне внимание од 5-29 август, период кога Меркур ќе се движи ретроградно (повратен, неповолен од) низ 6 куќа (влада – во мунданата, светката или плитичката астрологија.

            Точно пред 9 години на СДСМ пријателиски им укажав на мојот Ф.Б. профил:

Илија Бошков Крајнички

30 мај 2015  · Споделено со Твоите пријатели

Не се сеќавам на авторот, ниту да ли беше расказ или роман. Се сеќавам на содржината – на крајот. Колоната која го следеше водачот на крајот забележа дека водачот е слеп – дека се вртат во круг! СДСМ ме сум ја поддржувал, но ја почитувам! Во моментот втора по големина партија е воМакедонија! Полна со интелектуалци, ниту еден да забележи дека ги водат по слепа патека. Се остваарува моето предвидување – Заев станува бомбаш самоубиец, бомбите се распрснуваат во дворот на СДСМ – се губи членството и поддржувачите!

30 мај 2015  ·

            Повеќе во видео анализата:

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20