Бугарското ме-ве-ре(видео), бугарски сообраќајни полицајци по влезот во Европската Унија, на главниот автопат….

Пишува: Илија Бошков –Крајнички

Драги пријатели, чепкајќи по интернет, мислам пред година-две, налетав на комично бугарско ведо, каде бугарите ги исмејуваат своите собраќајни  полицајци, по влезот во ЕУ –„европејскиот сојуз, каде се намираат блгарите, блгарските полицаи“.

           Погледнете како во Европската Унија се борат со корупцијата, како никнуваат автопатишта, дупките на патиштата од авион не се забележуваат.

           Ви посакувам убав викенд со хумористичното видео…

ДжиДжи БиДжи – 100 лева

?НАЙ-НОВИЯ НИ СКЕЧ ???1⃣0⃣0⃣ ?чл.166 ал.1 "СПОДЕЛЯНЕТО И ХАРЕСВАНЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО" – СТАРШИТО? ДжиДжи БиДжи на живо:? 1 ноември в Севлиево ДК"Мара Белчева". Начало 19:00ч.? 2 ноември в Горна Оряховица НЧ"Напредък" от 18:30ч.Билети от всички каси на EASY PAY както и от касите на залите.

Posted by ДжиДжи БиДжи on Недела, 19 август 2018

Споделете
Tweet 20