НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 08-ми февруари- ДО 15ти февруари 2020 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Ќе ви донесат ренесанса во одност со нив. Во вторник и среда емоциитре ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспостувувате на деловно поле. Во четврток  и петок можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат рренесанса во односот со парртнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Во овој перриод најмногу ќе ве привлривлекува политиката и современте технички срества. Можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Ќе ви се отварат многу врати кои за вас беа затворени.  Обрнете внимание на долгите патувања, во односите со странците и личности од другарелигија, но и со колегите и роднините. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БИК – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бифст насочени кон домот. Од родителите и домашните можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во одност со партнерот и децата. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Вррските ќе ви бидат на на деовно поле. Перриод поволен ви е кога е во прашање работата и кариерата. Можете да добиете повеќе понуди за работа, поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Можни се конфликти на имовинска основа. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднините и другарите. Ќе бидете склони кон заљубување, кон кратки и брзи врски. Можна е кратка врска. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочено кон домот, од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Периодот поволен ви е за долги патувања, патувања надвор од земјата, за работа со странство, за полагање на испити. Можни се чконфликти со партнерот, но не е исклучена и страсна врска. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РАК – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на метеријална основа. Во вторник и сред можете да очекувате пооддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Можна е кратка и брза врска. Во четврток и петок можете  да очекувате поддршка од домашните и родителите на емотивно поле. Родителите и домашните ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Влезени сте во период на блокади и пречки. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Обрнете вниманимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците ии кредитите. Бидете посалеку од конфликтите на работа. Не ви е поволно за промена на работно место. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЛАВ – Во сабота недела и понеделник ќе бидете полни со емоции. Ќе бидете склони кон чести промени на расположението. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Влезени сте во период кога популарноста ви е зголемена. Ќе се најдете во центар на многу настани, некои Лавови ќе се појават во медиумите. Можна е страсна врска или авантура. Обрнете внимание во односот со соседите, роднините и колегите.

Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ДЕВИЦА – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно пое. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни и посесивни свцени. Вторник и сареда ќе ви го вратат расположението, ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и матеијалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Периодот поволен ви е за работа, за започнување на сопстедн бизнис. Вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува. Можни се конфликти во домот. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Во четврток и петок расположението ви се враќа, ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Можете да очекувате поддршка од партнерот и децата. Прериодот поволен ви е за работа со деца или ако сте во уметноста. Обрнете внимание во односите со роднините и другарите, можни се чести конфликти, па и ракин на некое другарство или пријателство. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СКОРПИЈА – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивбно поле. Можно е никое пријателство да ви помине во врска. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубомрни и посесесивни сцени. Периодот поволен ви е за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности, како и за семеен бизнис. Можни се конфликти на финансиско поле. Не ви е поволно за инвестиции и вложувања.

Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабоота, недела и понеделник оптимизмот ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантиризам, можна е кратка врска или авантура. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Можна е кратка врска со некого од пријателите. Комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе воспоставувате врски, можете ода очекувате поддршка од роднините и другарите. Ќе ви се даде можност да склучите поволна трговска врска. Нема да трпите подредена улога, ќе поседувате лидерски квалитети. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЈАРЕЦ – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Можни се влокади и преки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Во вторник и среда оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Влеговте во поволен период на финасиско поле. Ќе ви се зголеми печалбата. Поволно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Обрнете внимание во односите со соседите. Бидете подалеку од конфликтите со соседите, лошо ќе завршат за вас. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ВОДОЛИЈА – Сабота, недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Можни се блокади и пречки проследени со љубоморни и посесивни сцени. Бо четврток ипеток оптимизмот на емотивно пле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со оптимизам но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Вашата доминација ќе се почувствува на секој чекор, ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Обрнете внимание на политичките активности, како и во односот со пријателите. Не е исклечен раскин на старо пријателство. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РИБИ – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубомрни и посесивни сцени. Периодот не ви е поволен, ви недостасува енергија, иунитетот на организмот ви е намален. Не ви е поволно за запопочнување на нови работи. Обрнете вниомание на работата, како и во односот со претпоставените.

Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

Споделете
Tweet 20