НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 4-ти април- ДО 11ти април 2020 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Сабота поволна ви е на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат реенесанса во односот со парттнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле, можат да ви донесат блокади и пречки на емотивно поле, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Влезени сте во период кога вашата доминација во однос на останатите знаци, особено во однос на оние што ве опкружуваат ќе се почуствува на секој чекор. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Обрнете внимание во односите со пријателите и колегите, особено на политичките активности. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БИК – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во вторник и срееда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе на деловна основа. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во одност со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Периодот не ви е поволен за нови почетоци. Ќе имате недостаток на енергија, потешко ќе ги завршувате работите. Обрнете внимание во односите со колегите и претпоставените. Можни се чести конфликти. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки врски. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот, од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе на деловна основа. Политиката и современите технички срества најмногу ќе ве привлекуваат. Можете да очекувате поддршка од пријателите, особено од влијателните пријатели. Ќе ви се отворат многу врати кои за вас беа затворени, ќе ви се остварат многу неостварени желби. Обрнете внимание на подолгите патувања, патувањата надвор од земјата, како и во односите со странците и личностите од друга религија. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РАК – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Влеговте во исклучително поволен период кога е во прашање работата и кариерата. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание на финансиите и здравјето. Можни се конфликти на имовинска основа.   Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЛАВ – Во сабота ќе бидете полни со емоции, склони кон промени на располежението. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во вторник и среда мжете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате подршка на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Оптимизмот ви се врати, полека работите ги земавте во сбвои раце. Периодот поволен ви е за патувања, за работа со странство или ако сте во образованието. Обрнете внимание во односот со партнерот, можни се чести конфликти. Не е исклучена страсна авантура. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ДЕВИЦА – Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Во недела и понеделни расположението ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате повеќе на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки врски. Пдериодот не ви е поволен, исполнет е со многу блокади и пречкии. Обрнете внимание на финансиите и здравјетто. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари позајмиците и кредитите. Обрнете внимание во односите со колегите, можни се конфликти на работа. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле, можна е кратка врска со некого од пријателите. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени. Во вторник и среда расположението ви се враќа, ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Влеговте во период кога популарноста ќе ви се зголеми. Ќе се најдете во центар на многу настани, некои Терезиите ќе се појават во медиумите. Поволно ви за започнување или расчистување на судски спорови, ако ги имате. Обрнете внимание во односот со партнерот и децата, можни се чести конфликти. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СКОРПИЈА – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во недела и понеделни можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Денови кога е можно пријателство да ви помине во врска. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Во четврток и петок расположението ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, склони кон промени на расположението. Периодот поволен ви е за работа, за започнување на сопствен бизнис. Вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува на секој чекор. Обрнете внимание во односот со домашните и родителите, можни се конфликти. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабота духот ќе ви биде исполнет со емции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и Кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе воспоставувате повеќе поради стус, отколку од емоции. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Не е исклучено пријателство да ви помине во врска. Четвток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве сежледи депресивност, чувство нас несаканост, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Периодот поволен ви е ако сте во уметноста или работата ви е поврзана со деца. Следете ги игрите на среќа можна е поголема добивка. Обрнете внимание во односот со роднините и другарите, можни се конфликти. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЈАРЕЦ – Сабота не ви е поволна на емотивно поле, може да ви донесе блокади и пречки на емотивно поле. Во односите со  партнерот ќе преовладуваат љубоморни и посесивни сцени. Во недела и понеделник оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз одлуките што ќе ги донесувате на емотивно поле. Најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот и ќе бидат поврзани со домот. Периодот поволен ви е за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Можни се конфликти на финансиско поле. Ќе бидете склони кон претерано трошење на пари. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ВОДОЛИЈА – Сабота ќе ви донесе ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголеми популарноста кај спротивниот пол. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви донесат блокади и пречки, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Вторник и среда ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со оптимизам, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Комуникативноста ви е зголемена, лесно и брзо ќе склопувате врски. Ќе ви се даде можност да склучите добра трговска зделка. Нема да трпите подредена улога, ќе бидете склони кон конфликти. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РИБИ – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Во недела и понеделник можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не  ви се поволни на емотивно поле, ќе ви донесат блокади и пречки, љубоморни и посесивни сцени. Четврток и петок ќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви биде исполнет со оптимизам, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Влезени ссте во поволен период на финансиско поле. Ќе ви се згоилеми печалбата. Поволно ви е за инвестиции и вложувања. Вложеното брзо ќе ви се врати. Можни се чести главоболки, ќе бидете склони кон конфликти. Бидете подалеку од конфликтите со соседите, лошо ќе завршат за вас. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20