Шокантно видео од САД (видео)! Медицинска сестра од САД открива како вакцините предизвикуваат рак и автоимуни заболувања!

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Се поставува прашање, колкава сила има председателот на САД Доналд Трамп во бробата против длабоката држава.

           Фронтот со длабоката држава го отвори Робет Ф. Кенеди, инаку адвокат.

           Тој го доби спорот со здраствената организавција на САД, за  несигурноста на вакцинте..

           Докажа дека во САД, во последните 32 години, ниту една вакцина не била тестирана колку е безбедна за луѓето.

           Веднаш потоа се покрена петиција против БИл Гејтс, кој е оптужен во Федралниот суд во Калифорнија за геноцид против луѓето, заедно со неговата сопруга Мелинда Гејтс.

           Во таа тужба се опфатени Мелинда и Бил Гејтс, Хилари и Бил Клинтотон, Барак обама, Сорос, многу  компании како што се гугол, фејсбук, ша и две кинески компанија,, како и комунистичката партија на Кина.

           Сето ова може да предизвика и воен конфликт помеѓу Кина и САД.

Трамп ја заострува борбата против Бил Гејтс!

Но, за таа тема во друг текст. Со овој текст ви постирам шокантно видео од САД.

Во него мединска сесрра од САД објаснува како вакцините предизвикуваат рак и други автиумуни заболувања, како што аутизмот кај децата…

Сето ова зборува ека треба добро да се помиси кога се прима било каква вакцина, особено „против корона вирусот“ што ја подготвуваат.

Ви предлагам внимателно да го погледнете шокатното видео, поточно излагањето на меедецинкста сетра од САД за вакцините!

Споделете