Путин нема шанса да игра шах со Вучиќ (видео)! Вучиќ ја откри тајната зошто Путин нема да дојде во Србија на 20 -ти октомври. Предходната влада го оставила без кралица и топ, и пак ги победил…..

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

На јутут случајно дојдо до видеото на ENGLISH SUBTITLES

Во кое председателот  на Србија образложува што неговата влада наследила од преедходната, која ги оставила вез кралица и топ, сепак на крајот погобедиле.

           Веројатно ова е причината зошто  рускиот председател Владимир Путин за 20 – ти октомври не доаѓа во Србија!

           Не сака да се дознаее дека при секоја средба со председателот на Србија губи играјќи шах.

           Најкомичен е Војислав шешељ кој во собранито на Србија му ја прорекува судбината на неговиот ученик Александар Вучиќ.

           „Знаете ли дека 1999 сакаа да ве убијат бомбардирајќи ја РТС, каде требаше да гостувате“!

           Но, тука не се откажува Шешељ од предвидувањето на кој начин следниот пат ќе се обидат да го убијат председателот на Србија Александар Вучиќ:

           „Следниот пат ќе се обидат да те отроват“.

           Ова зборува дека аферата „Навални“ наскоро ќе заврши, русите ќе треба да подготват за труење на председателот на Србија Александар Вучиќ.

           Мора да се признаее дека доста оптимистчки делува кога е во прашање демографската катастрофа на СРбија.

           На Србија и предвидува во наредните години дека ќе ги има дупло помалку  од албанците.

           На српските жени и препорачува да раѓаат 3,2 дечиња.

           Веројатно мисли дека 0,2 треба да бидат неуспешните абортуси или „повикај пријател“!

           Гледајќи го видеото, дојдов до заклучок:

           „Заев треба да му симне капа на Вучиќ“!           

Споделете