САД и контрира на руските женски воени единици, создава геј посади и единици? (видео) Отворени писма на генералите на САД и Франција. Пролетнате вежби на НАТО „пролетна олуја“ насочена е кон Кина и Русија…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички

Се прашувам дали се наоѓаме пред пресметна на Западот со Русија и Кина, но и со муслианскиот свет.

            САД отворено ја става Кина како свој најголем непријател по нејзината безбедност.

            Ова е особено потенцирано со настојувањето на Кина да изгради сопствена вселенска станица.

            За ова повеќе пишува порталот:

            Конфликтот помеѓу Изреал и палестина се настојува да се реши во Москва со посредство на Русија.

            Но, од Русија стигнуваа загриженост од решение на конфликтот поради 3-ри отворени прашања со децении помеѓу Изреал и Палестина, тоа се:Враќање на палестинските бегалци

Изградба на еврејските населби на палестинска земја

Статусот на Еруаалим

САД почна да и контрира на Русија кога се во прашање руските женски воени  единици.

Во САД ја промовираа првата геј посада на борбен хеликоптер.

Но, прашање е како ќе се овладат толку масовни руски женски трупи што ги видоме на партадата  

Прашање е овие млади, геј момчиња каква нежност ќе покажат пред руските женски воени трупи.

            Не е исклучено од Србија, од нивната премиерка Ана Брнабиќ да побараат да им создаде геј трупи на САД, како контра на руските женски воени единици.

Споделете
Tweet 20