НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 17-ти јули – ДО 24ти јули 2021 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички           

ОВЕН – Сабота ќе ви донесе поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесе ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголеми популарноста кај спротивниот пол. Недела и понеделникк не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни сцени. Во вторник и среда оптимизмот на емотивно поле. Можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе воспоставувате повеќе поради статус. Уште оваа недела најмногу активности ќе ви се одвиваат во домот или ќе бидат поврзани со домот. Поволно ви е за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Обрнете внимание во односот со партнерот и децата. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

БИК – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на работа. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви донесат блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни сцени. Во четврток и петок оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Зголемената комуникативност ќе ве следи уште ова недела. Поддршката од роднините и другарите ќе ја имате уште ова недела. Обрнете внимание во односот со домашните и родителите, можни се конфликти. Ќе бидете склони кон повреди во домот. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

БЛИЗНАЦИ – Сабота поволна ви е на емотивно поле. Ќе ви донесе ренеса во односот со партнерот и децата. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Во вторник и среда можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви донесат блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни сцени. Поволниот финансиски период ќе ви потрае уште оваа недела. Ќе ви се даде можност да дојдете доповеќе пари, ќе ви се зголеми печалбата. Поволно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Обрнете внимание во односите со роднините и другарите,, можни се чести конфликти.Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

РАК – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Можете да очекувате поддршка од домашните и родителите на емотивно поле. Недела и понеделник поволни ви се на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловна основа. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Вашата доминација во однос на оние што ве опкружуваат ќе потрае уште ова недела. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Ќе бидете склони кон претерано трошење на пари. Можни се конфликти на финансиско поле. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ЛАВ – Во сабота можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Во вторник и среда можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоаставувате на деловна основа. Уште ова недела ќе ви недостасува енергија, потешко ќе ги завршувате работите. Подалеку од конфликтите со соседите. Нема да толрирате подредена улога.  Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ДЕВИЦА – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Во четврток и петок можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Уште оваа недела можете да очекувате поддршка пријателите, особено од влијателните пријатели. Обрнете внимание во односите со соседите и роднините, можни се конфликти. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Неделава искористете ја на деловно поле. Ќе ви се даде можност да напредувате. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание воодносите со пријателите и на политичките активности. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

СКОРПИЈА – Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни сцени. Во недела и понеделник расположението ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и матерријалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на финансиско поле. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Уште ова недела поволно би е за работа со странство, за патување, за полагање на испити. Обрнете внимание во односот со колегите и претпоставените, можни се чести конфликти. Не ви е поволно да започнувате сопствен бизнис или да го менувате  работното место или фирмата. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

СТРЕЛЕЦ – Во сабота можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследени со љубоморни сцени. Во вторник и среда расположението ви се враќа. Ќе бидете исполнети со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на матерријална основа. Уште ова недела ќе ги чувствувате блокадите и пречките. Обрнете внимание на финансиите и на здравјето. Обрнете внимание на подолгите патувања, на патувањата надвор од земјата, како и воо односот со странците и личностите од друга религија. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ЈАРЕЦ – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате поради сдтатус, отколку на емотивно поле. Во недела и ппонеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Не е исклучена врска со некого од пријателите. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувсатво на несаканост, проследен со љубоморни сцени. Во четврток и петок расположението ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, склони кон промени на расположението. Популарноста ќе ви биде зголемена уште ова недела, Ќе се најдете во центар на многу настани. Орнете внимание и финансиите и здравјето. Можни се конфликти на имотна основа. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во недела и понеделник емоциите емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Не е исклучена врска со некого од пријателите. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, ќе ве следат љубоморни сцени. Неделава поволна вио на деловно поле. Вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание во дносот со партнерот, можни се конфликти. Не е исклучена и страсна авантура. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

РИБИ – Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни сцени. Во недела и понеделник оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Воо вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата или кариерата. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Уште оваа недела поволна ви е за љубов, плодноста ќе ви биде зголемена. Обидете се во игрите на среќа, можна е поголема добивка. Обрнете внимание во односот со колегите и сороботниците, можни се чести конфликти. Не ви е поволно да започнувате сопствен бизнис или да го менувате работното место. Подетално каква ќе ви биде неделата можете да се информирате во редакцијата онтакт тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.500 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.500 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.500денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.500денари

Споделете
Tweet 20