Преставата на „ТЕАТРОТ ЕУ“ завршува –

завесaта се спушта!!!

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува Илија Бошков – Крајнички

Овој текст е пишуван точно пред 5 години, вреди да се препрочита! На крајот од текстот дадодена е моја анализа за моменталната ситуација. Текстот во 2016 година беше објавен на мојот профил, на моите две страници и во мојата група!

Драги пријатели, пред две години најавив брз распад на ЕУ и НАТО пактот! При најавата за распад на ЕУ, не бев свесен, дека моите парапсхилошки истражувања и астролошки согледувања, толку брзо ќе ги видат првите сончеви зраци.

Минатата година кога започна „бегалската риза“ јасно укажав, дека не се работи за „бегалска криза“, во прашање е Инвазија на Европа.

Брегзитот, поточно излегувањето на Велика Британија од ЕУ не е случајна. Еу ќе мора една петокрака да тргне од знамето, во моментот се 28, краен збир 1 – број што зборува за колонијално царство.

Со симнување на едната петокрака остануваат 27, краен збир е 9, најголем едноцифрен број, што значи крај, крајни дострели, завршетокот.

Вечерва на вестите, на „Македонска Телевизија“ ја преносоа веста „Швајцарија ја повлекува апликацијата за влез во Еу“ која ја поднела 1992 годна (ако добро слушнав)“.

Мора да признам, дека овој факт не го знаев, не знаев дека Швајцарија „аплицирала“ з влез во ЕУ – а не влегла. Премногу трагикомично!

Драги пријатели, не знам колку ви е познато, Швајцарија е вештачка творевина, која ја создава Велика Британија, поточно Еврејското лоби, кое владее со светот (до појавата на г-дин Владимир Путин), поточно до доаѓањето на власт, на КГБ во Русија)!

Швајцарија е создадена од 3 кантона: италијански, германски и француски. Не сум сигурен, но мислам дека Швајцарија нема војска, полицијата е единствениот безбедоносен систем. Веројатно ви е познато, дека Швајцарија не учествувала ниту во првата, ниту во втората светка војна! Швајцарија е „неутрална земја“

Швајцарија ја создаваат евреиите со помош на Британското царство, за да има каде да се чува светкото богатство, поточно еврејското. Познато ви е дека Швајцарија е банкарска земја, таму се чуваат светските резерви на злато, поточно ерејските и на други земји.

Дека еврите владеат со светот, погледнете ја светската влада во сенка, на чело се еврејски банкари.

Еу исто така го создава Евројското лоби. Досега изнесеното ќе ви го аргуминтирам со факти!

Погледнете го знамето на Обиденетото Кралство, поточно Велика Британија, на плава основа е, што го прставува Универзумот, со вкрстени крстови (антихристијански – носители се на крстоносните војни).

Крстовите се во вид на патеки, со црвена и бела боја. Белата означува празнина, демонски знак, а црвената крв, вкрстени демонското царство.

Добро е познато, дека од Еврејската религија и Каталичката, како и од муслиманската (а католиците и муслиманите секогаш имале таен сојуз) се изродија многу секти (самиот Исус бил дел од една, од еврејските секти – по неговото распнувањее се формира Христијнска вера).

Сега ппогледнете го добро знамето на САД „нашиот стратешки партнер – погребникот“.

На знамето на САД, ќе забележите 50 ѕвезди петокраки (пентограми знакот на Ѓаволот, истит знак го имаа и комунистие, создадени од Велика Британија), низ знамето има 13 краци, анти хријанство, бројот 12 е христијански/ Познат е дека имало 12 апостоли, 12 месеци во годината, 12 зодијачки знаци.

Краците како и во Британското знаме се со иста боја: бела и црвена. Што зборува дека се работи за Британска колонија или еврејско лоби.

Потоа, погледнете го знамето на Австралија (Британска колонија –незванично), на него на пава основа го имате Британското знаме и ѕвезди со 6 краци (еврејски знак – Давидовата ѕвезда е со 6 краци). То е еврејскиот знак.

На крајот погледнете го знамето на Швајцарија, на црвена основа бел крст. Двете клучни бои се во вид на траки создавајќи крст. Кртови се јавуваат, кај : Обиденетото Кралство или Велика Британија, Сад, Австралија и Швајцарија – веднаш ќе го склопите мозаикот.

Хитлер е британски шпијун, еврејин хазард. Порошенко кој ја растури Украјина, исто така е еврјин хазард.

Имаше задача русите да ги избрка, пточно нивната база на Крим да ја даде на САД, бидејќи преку таа база се контролира Црното море, САД би бил на самата граница на Русија. Но, направи сметка „без крчмар“. Крим никогаш не припаѓал на Украјина, мнозинско населиние над 80 процнти се руси.

Хрушчов кој е исто така Британски шијун, украинец, во 1954 година Крим го подарува на Украјина, за да подоцна полесно се одели или послуужи во својување на Русија, поточно на земјата која ги има најголемите природни рсурси: нафта, гас, злато и дијаманти.

Во моментот еврјското лоби, кое владее со САД и Велика Британија, како и со меѓународниот фонд, работи на преелба на евреите од Блискиот Исток во Европа, на дел од територијата на Унгарија, како и во дел од Војводина.

Но, главната пречка за остварување на овој план им е некрунисанот владетел на светот, председателот на Русија г-дин Владимир Путин.

Не случајно беа нивните посети на Русија беа неуспешни, изгледа понудите биле слаби.

Прдседателот на Русија, свесен за да биде вистински владетел, ќе треба да го победи еврејското лоби, владата во сенка од еврејски банкари – од тие причини им објави војна на илуминатите!

03. 08. 2016 Господова

1 часот и 31 минута

Скопје, Македонија

            Од објавувањето на овој текст поминаа точно 5 години, но што се случи во меѓувреме?

            По неуспешното владеење на Порешенко еврејското лоби одлучува во Украина да го днесе Владимир зеленски, кој е чист евреин, како  ипремиерот на Украина. Над 60 проценти од владата на Украина се евреи.

            Ова не треба да ве изненади!

            Октомвријската револуција во Царска Русија не е руска еврејска е, со цел да се завладее со руската империја!

            Водачот Владимир Илич Ленин кој е од Германија донесен со блинидиран воз е евреин, инаку британски шпијун.

            Самото политбиро на СССР скоро 70 проценти се евреии.

            Ден денес во Руската Федерација многу олигарси се евреи, па и самиот Брезовски, но Димитар Медведев, поранешен прениер и председател на Руската Федерација.

            Не случајно, еврејскиот банкарски картел својата берза во злато од Велика Британија ја преселија во Кина!

            Ако е земете државата Изреал, кои евреите успеа со помош на САД да ја формираат во делот на палестина, населението е им е со руско еврејско потекло.

            Од овие причини председателот на Руската Федерација Владимир Путин пред една скорашна посета на Изреал изјави:

            „Изреал го сметаме како оруско говорно подрачие, бидејќи мнозинскиот дел се дојдени од Русија при формирањето на Изреал!

            Не треба да ве загрижува што не добивме дата за пристапни преговири со ЕУ!

ЕУ наскоро ќе се распадне на неколку групи.

            Балканот, мислам на Србија и Македонија никогаш не биле во пкан да влезат во ЕУ!

Овие две земји, како Црна Гора и Босна им требат само за во НАТО, како брана од руското влијание на Балканот!

Споделете
Tweet 20