НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 7 ЈУлИ – 14 ЈУЛИ Подготвил: Илија Бошков Крајнички

  ОВЕН – Сабота, недела и понеделник, емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи, се ќе гледате низ призмата на парите, со што и љубовта нема да биде исклучена. Врските што ќе ги воспоставувате повеќе ќе бидат на материјална отколку на емотивна основа. Вторник

повеќе »»

МИЦКОВСКИ ЌЕ ОДИ, НА „МАСОВЕН МИТИНГ“ ВО СТРУМИЦА, ДА ГИ ДОГОВОРИ – ДЕТАЛИТЕ ОКОЛУ РЕФЕРЕНДУМОТ СО ЗАЕВ?!

МИЦКОВСКИ ЌЕ ОДИ, НА „МАСОВЕН МИТИНГ“ ВО СТРУМИЦА, ДА ГИ ДОГОВОРИ – ДЕТАЛИТЕ ОКОЛУ РЕФЕРЕНДУМОТ СО ЗАЕВ?!   Пишува: Илија Бошков Крајнички   Порталот republika.mk донесува наслов „Мицкоски: Да видиме кои ќе бидат чекорите на власта, па ќе решиме дали ќе учествуваме на референдумот“. ПОНАТАМУ ВО ТЕКСТОТ

повеќе »»

ПОВРЗЕТЕ СЕ СО ГРУПАТА HOROSKOP KRAJNICKI – НЕ ПАРТИЈСКИ, ОБЈЕКТИВНО ЌЕ БИДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ!

  Драги, пријателиВЕ ПОКАНУВАМ, да се поврзете, поточно станете членови на групата HOROSKOP KRAJNICKI, каде, непартијско, објективни и брзо ќе бидете информирани професинално, со новинарска анализа, за глобалната и домашната политичка сцена. Мојата група HOROSKOP KRAJNICKI, од деновиве ќе биде директно поврзана со мојата веб страна horoskop-krajnicki.мк

повеќе »»

ДА ЛИ ЗАЕВ ОДИ ПО СТАПКИТЕ НА ТРАЈКОВСКИ?!

  ДА ЛИ ЗАЕВ ОДИ ПО СТАПКИТЕ НА ТРАЈКОВСКИ?!   Пишува: илија Бошков – Крајнички   Порталот Нова Македонија донесува текст со наслов „Заев во Сараево ќе ја прими наградата за европска личност на годината“! Јас, лично би се замислил, каква порака рабодавците ми дават. Само за

повеќе »»

ДО ПОРТАЛОТ „РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА“, ГОСПОДО, КОГА СЕ ПРВЗЕМА ТЕКСТ, ИЛИ ДЕЛ ОД ТЕКСТОТ, СЕ ПИШУВА АВТОРОТ НА ТЕКСТОТ И ИЗВОРОТ – ВО СПРОТИВНО ЗАКОНСКИ СЕ ОДГОВАРА!

ДО ПОРТАЛОТ „РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА“, ГОСПОДО, КОГА СЕ ПРВЗЕМА ТЕКСТ, ИЛИ ДЕЛ ОД ТЕКСТОТ, СЕ ПИШУВА АВТОРОТ НА ТЕКСТОТ И ИЗВОРОТ – ВО СПРОТИВНО ЗАКОНСКИ СЕ ОДГОВАРА!   Пишува: Илија Бошков – Крајнички   Драги пријатели вечерва, непријатно бев изненаден од порталот „РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА“ кој сржта на мој

повеќе »»

КАКО ДА ИЗЛЕЗЕМЕ – ОД ХИПНОТИЧКИОТ СОН?

           КАКО ДА ИЗЛЕЗЕМЕ – ОД ХИПНОТИЧКИОТ СОН?   Пишува. Илија Бошков Крајнички             Во својата книга “Будење” или “Свесност” авторот Антони де Мело ни помага како да излеземе од заспаноста, односно од хипнозата што самите или другите ни ја направиле.   Размислете за чувството кое

повеќе »»