ЈАЗИЧНИОТ СПОР СО БУГАРИЈА – Е РЕШЕН 1997 ГОДИНА!

ЈАЗИЧНИОТ СПОР СО БУГАРИЈА – Е РЕШЕН 1997 ГОДИНА!   Јазичниот спор, што го имаме со Бугарија го решив во 1997 година. Од 1997 до 2007 моето списание “ХОРОСКОП” излегуваше и на Бугарски јазик – го преведуваа и печатеа на Бухарски. Ако преведуваш, признаваш дека не е

повеќе »»

ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ

ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2. 000 денари КОМПЛЕТНИ – НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ) НА 30-ина СТРАНИ – 2. 000 денари

повеќе »»

ИЛИЈА БОШКОВ КРАЈНИЧКИ

Новинар по вокација! Професионален астролог- специјалност политичка астрологија.   Основач и главен уредник на списанието „Хороскоп“ 1995 до 2012. „ХОРОСКОП“ беше единствено списание што излегуваше без реклами, донаторства или помош од Министерств за Култура. Излегуваше цели 18 години, од кои 12 години на два јазика, единствен медиум

повеќе »»

МАРКЕТИНГ

Почитувани идни соработници, Секакви прашања во врска идни можности за соработка, маркетинг и рекламирање  ќе може да добиете на следниот мобилен 078 215 911 Mесечната посета на нашата веб страница http://horoskop-krajnicki.mk/ јавно ја покажува бројчаникот којшто е поставен и таа од месец на месец се’ повеќе се зголемува.

повеќе »»