Енергетски вампиризам ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

Енергетски вампиризам ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички Енергетските вампири се наполно нормални луѓе на прв поглед. Тие живеат и работат заедно со нас. Енергетските вампири, додека не набљудуваат, одземаат од нашата енергија. Од каде, како ја земаат нашата енергија? Зошто еден човек е донатор (доставувач)

повеќе »»

Да ли Црвенковски кумуваше на победата на Мицковски (видеео и натални карти)?! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео обраќање: Илија Бошков – Крајнички

Да ли Црвенковски кумуваше на победата на Мицковски (видеео и натални карти)?! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео обраќање: Илија Бошков – Крајнички Натална карта на Македонија со транзитите од 17. 10. 2021 година Натална карта на Македонија со транзитите од 31.10. 2021 година од вториот круг

повеќе »»

Да ли е САД најдобриот дистрибутер на рускиот гас во Европа?! Путин тврди САД стои зад гасната криза во Европа! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бопшков – Крајнички

Да ли е САД најдобриот дистрибутер на рускиот гас во Европа?! Путин тврди САД стои зад гасната криза во Европа! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бопшков – Крајнички Годинава гасот достигна рекордни цени, а со тоа се зголеми и цената на струјата во Европа.               Во интеррвијуто со

повеќе »»

ТЕСТ: КОЛКУ СТЕ СИГЕСТИВНИ, КОЛКУ СЕ ПРЕПУШТАТЕ НА СУГЕСТИЈАТА? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

ТЕСТ: КОЛКУ СТЕ СИГЕСТИВНИ, КОЛКУ СЕ ПРЕПУШТАТЕ НА СУГЕСТИЈАТА? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички 1.          Црна мачка ви го сече патот, а вие: а)          без да се замислите продолжувате по патот б)          плукате три пати преку левото рамо и продолжувате         ц)   ве обзема непријатно

повеќе »»

Ритуали за повикување – на добрите сили ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

Ритуали за повикување – на добрите сили ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички (според народни верувања) Ритуал за тоа како да го препознаеме крадецот Постојат многу магични начини за “пронаоѓање” на крадците. Но ние ви препорачуваме еден, којшто е доста надежен. Навечер пред да зајде Сонцето

повеќе »»

ШТО ПОКАЖУВА РАКАТА НА ДЕТЕТО? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ШТО ПОКАЖУВА РАКАТА НА ДЕТЕТО? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Родителите можат да научат многу за детето според неговото раче. Тоа ќе им покаже некои состојби во неговиот развој, за на време да преземете мерки за корекции. Овие неколку совети на хиромантите можат да бидат

повеќе »»