КРИМСКИТЕ ПИРАМИДИ – ПОСТАРИ ОД ПОТОПОТ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува:Илија Бошков – Крајнички

КРИМСКИТЕ ПИРАМИДИ – ПОСТАРИ ОД ПОТОПОТ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува:Илија Бошков – Крајнички Група геофизичари, барајќи вода на полуостровот Крим, неочекувано откриле силно зрачење. Најверојатно некој друг би го одминал тој факт, односно, не би му придал никакво значење, но не и геофизичарите. Направиле неколку пробни ископувања. После

повеќе »»

Понудената оставка на министерот Филипче ја вознемери Лиде Лиде..„завршила на апарати“… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Понудената оставка на министерот Филипче  ја вознемери Лиде Лиде..„завршила на апарати“… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Се насмејав кога ја погледнав објавата на Lidija Gonovska, во последно време позната како Лиде, Лиде.               Девојчето лично го познавам, пријател ми е на фејзбук, и правев пред 

повеќе »»

ТРЕТИОТ АНТИХРИСТ НЕ Е МУСЛИМАН – БРИТАНЕЦ ИЛИ АМЕРИКАНЕЦ Е! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ТРЕТИОТ АНТИХРИСТ НЕ Е МУСЛИМАН – БРИТАНЕЦ ИЛИ АМЕРИКАНЕЦ Е! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Овој текст е објавен на 6-ти септември 2015 година на мјот профилна фејсбук, вомојата група „HOROSKOP KRAJNICKI“ и на дсвете дтраници „Horoskop spisanie“ и „Horoskop krajnicki“. Драги пријател никогаш не

повеќе »»

Нумерологијата ви открива кој ви е денот на успехот, на која дата каде да се насочете! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Нумерологијата ви открива кој ви е денот на успехот, на која дата каде да се насочете! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Сигурно секој од нас некогаш си помислил: „Денеска не ми е денот” или “Денеска не ми оди”. Можеме ли воопшто однапред да ги одредиме

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 04-ти септември- ДО 11–ти сештември 2021 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 04-ти септември- ДО 11–ти сештември 2021 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички            ОВЕН – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживеете ренесанса. Во вторник и среда емоциите ќе ви

повеќе »»

Езотеричниот јазик на накитот – накитот го открива карактерот ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Езотеричниот јазик на накитот – накитот го открива карактерот ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Има многу видови накити, многу можности тие да бидат демнострирани, но мотивите, што ги поттикнуваат луѓето да го украсуваат своето тело од главата до петите, не се толку многу. Ако успееме

повеќе »»