Магичен круг на часовите и сезоните го откриваат карактерот ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Магичен круг на часовите и сезоните го откриваат карактерот ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Како што секој ден од месецот има своја нумерологична вибрација, така и секој час на деноноќието има своја астрологична честина,  којашто влијае врз излачувањето на нашата биоенергија. Важно е да знаеме,

повеќе »»

Да ли Заев чекори по стапките на Трајковски? Да ли историјата ќе се повтори? Трајковски по „наградата за мир“, работодавците го ликвидираа.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Да ли Заев чекори по стапките на Трајковски? Да ли историјата ќе се повтори? Трајковски по „наградата за мир“, работодавците го ликвидираа.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Размислиував долго да ли да го напишам овој текст, но совеста не ми дозволи да премолчам. Во многу

повеќе »»

Кенеди го победи Гејтц на суд! На ниту една вакцина во последните 32 години не е проверена нејзината ефикасност. ХОРОСКОПОТ КРАЈНИЧКИ Пишува. Илија Бошков – Крајнички

Кенеди го победи Гејтц на суд! На ниту една вакцина во последните 32 години не е проверена нејзината ефикасност. ХОРОСКОПОТ КРАЈНИЧКИ Пишува. Илија Бошков – Крајнички Текстот што го донесе порталот https://novazonaistine.blogspot.com/2021/08/r-g.html?m=1&fbclid=IwAR1zIe6Nl-sPdFUni3YBz_11YGnXDClygPxQIni-lSENaq0baNlnbCBzvwQ излезе со наслов „РОБЕРТ КЕНЕДИ ГО ПОБЕДИ БИЛ ГЕЈЦ НА СУД“ Внукот на поранешниот американски

повеќе »»

Уапсен е бил Гејтц од страна на војската – пренесува хрватски портал…Уапесен е поради трговија со деца и злостарства врз американски граѓани… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Уапсен е бил Гејтц од страна на војската – пренесува хрватски портал…Уапесен е поради трговија со деца и злостарства врз американски граѓани… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Хрватскиот портал https://www.magicus.info/ostalo/hitna-sluzba/uhicen-bill-gates#.YSL3Dz9laTl.facebook излезесо наслов:               „Уапсен е Бил Гејтц“               Еве го текстот на порталот во целост:

повеќе »»

АСТРОПРОФЕСИЈА – ИЗБОР НА ПРОФЕСИЈАТА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

АСТРОПРОФЕСИЈА – ИЗБОР НА ПРОФЕСИЈАТА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Астрологијата и астропсихологијата можат да Ви помогнат при изборот на професија. Секој човек не може да работи сe, и во некои работи го бива повеќе отколку во другите. Наклонетоста кон една или кон друга професија

повеќе »»

Броеви и судбини ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Броеви и судбини ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Како што знаеме, според точниот датум на раѓање на еден човек со неколку прости пресметувања можеме да го определиме не само неговиот карактер, туки и неговата судбина и најглавно – целта на неговиот живот. Да го разбереме

повеќе »»