ТИБЕТАНСКИ МЕТОДИ НА ПРОРОКУВАЊЕ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува:Илија Бошков – Крајничкии

ТИБЕТАНСКИ МЕТОДИ НА ПРОРОКУВАЊЕ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува:Илија Бошков – Крајничкии Од што се и како Тибетанците ја “читаат” својата судбина? Одговорот е исто така прашање: А од што не? Од природата, од предметите, од духовите… Во тибетанскиот народ се уште е жив обичајот да му се обраќаат

повеќе »»

Преставата на „ТЕАТРОТ ЕУ“ завршува – завесaта се спушта!!! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува Илија Бошков – Крајнички

Преставата на „ТЕАТРОТ ЕУ“ завршува – завесaта се спушта!!! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува Илија Бошков – Крајнички Овој текст е пишуван точно пред 5 години, вреди да се препрочита! На крајот од текстот дадодена е моја анализа за моменталната ситуација. Текстот во 2016 година беше објавен на мојот

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 31-ви јули – ДО 07–ми авуст 2021 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 31-ви јули – ДО 07–ми авуст 2021 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички            ОВЕН – Сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Во вторник и среда можете да

повеќе »»

Зеленски пожолтува, со доаѓање на есента (видео), лисјата паѓаат Гејтц признава главна цел му е геноцид, намалување на населението. За санкциите кон Русија не важат кога треба да увезат роба од Русија…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – крајнички

Зеленски пожолтува, со доаѓање на есента (видео), лисјата паѓаат Гејтц признава главна цел му е геноцид, намалување на населението. За санкциите кон Русија не важат кога треба да увезат роба од Русија…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – крајнички Зеленски целосно забега, како евреин, а

повеќе »»

Вакцините се измама! Бил Гејтс изгуби на суд! Дали Филипче ќе се најде пред лицето на правдата – со обидот за присилна вакцинација на невакцинираните…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Вакцините се измама! Бил Гејтс изгуби на суд! Дали Филипче ќе се најде пред лицето на правдата – со обидот за присилна вакцинација на невакцинираните…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Кога го видов порталот кој излезе со наслов: РОБЕРТ КЕНЕДИ ГО ПОБЕДИ БЕЛ ГЕЈТЦ НА

повеќе »»

АСТРО ТЕСТ: ДАЛИ СТЕ РОДЕНИ ЗА ЉУБОВ? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

АСТРО ТЕСТ: ДАЛИ СТЕ РОДЕНИ ЗА ЉУБОВ? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички Велат: математиката и љубовта не одат заедно, но има некои кои се сакаат само од сметка. Исто така има личности што премногу очекуваат од љубовта, па потоа доаѓа до разочарување. Какви сте вие?

повеќе »»