Казастан е Путинова симулантка (видео), кој САД и Западот треба да ги рузбудат – во спротивно ќе бидат избришани од картата на светот… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Анализа и видеео: Илија Бшков – Крајнички

Казастан е Путинова симулантка (видео), кој САД и Западот треба да ги рузбудат  – во спротивно ќе бидат избришани од картата на светот… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Анализа и видеео: Илија Бшков – Крајнички Драги пријаели, имав желба да напишам моја анализа за Киргистан, но забележав предолг ќе беше

повеќе »»

Иван Тренев:„Блгарите и власиите се ист народ!“ (видео)!?..Никола Тесла има блгарски корени.. Старословенското писмо е бугарско писмо.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Иван Тренев:„Блгарите и власиите се ист народ!“ (видео)!?..Никола Тесла има блгарски корени.. Старословенското писмо е бугарско писмо.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Гледајќи го видеото во кое гостуваше поранешен бугарски разнувач Иван Тренев, не можев да издржам да не се смеам, ништо не ми изненади…

повеќе »»

КРСТАЛЕН ОРАКУЛ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил. Илија Бошков – Крајнички

КРСТАЛЕН ОРАКУЛ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил. Илија Бошков – Крајнички На почетокот од секоја култура, човекот користел различни средства за гатање, барајќи одговор на секојдневните проблеми или за донесувањето важни решенија. Обично мудрецот, или старешината на племето се консултирал со прашувачот. Но демес одговорите на прашањата, често ги

повеќе »»

Астро фитнес – Ѕвезден фитнес ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Астро фитнес – Ѕвезден фитнес ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Една од пооследните страсти на Холивуд е фитнес – астрологијата. Тоа претставува точно разработена програма врз основа на личниот хороскоп… Се започнало со тоа што, пред неколку години специјално за снимките на филмот „Бетмен” на

повеќе »»

Зодијакот и езотеричното – КОИ ПАРА МОЌИ НИ СЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Зодијакот и езотеричното – КОИ ПАРА МОЌИ НИ СЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Знакот во кој сме родени ги покажува нашите астролошки карактеристики и говори за нашите парапсихолошки склоности. Од постанокот на светот, човекот настојува да го спознае светот околу себе. Еден од

повеќе »»

ОД РАКАВОТ НА МАГЕПСНИЦАТА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвилл: Илија Бошков – Крајнички

ОД РАКАВОТ НА МАГЕПСНИЦАТА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвилл: Илија Бошков – Крајнички За да не се разделите со саканиот Ако сте уверени дека сте еден за друг, ако одамна сте заедно и ако сакате вашата врска да биде силна и трајна, направете го следниов ритуал: Потребни Ви се

повеќе »»