ОСВОЈТЕ ГО ПАРТНЕРОТ – СО ЗБОРОВИ ИЛИ СО МОЛЧЕЊЕ! Пишува: Илија Бошков Крајнички

ОСВОЈТЕ ГО ПАРТНЕРОТ – СО ЗБОРОВИ ИЛИ СО МОЛЧЕЊЕ!   Пишува: Илија Бошков Крајнички   Има ситуации во коишто мажите многу сакаат да им се зборува, и други, во коишто е најдобро да замолчиме. Се покажало дека и во оваа сфера с# зависи од ѕвездите. Ако знаеш

повеќе »»

ПОВАРДАРСКИОТ МИТРОПОЛИТ АГАТАНГЕЛ, СЕ ОБИДУВА ДА ГО РАЗБУДИ, ПАТРИОТИЗМОТ КАЈ МИЦКОВСКИ, НЕ ЗНАЕ ДЕКА МИЦКОВСКИ КАЖА – „ЈАС ЌЕ ГЛАСАМ ПРОТИВ НА РЕФЕРЕНДУМОТ“! Пишува: Илија Бошков Крајнички

  ПОВАРДАРСКИОТ МИТРОПОЛИТ АГАТАНГЕЛ, СЕ ОБИДУВА ДА ГО РАЗБУДИ, ПАТРИОТИЗМОТ КАЈ МИЦКОВСКИ, НЕ ЗНАЕ ДЕКА МИЦКОВСКИ КАЖА – „ЈАС ЌЕ ГЛАСАМ ПРОТИВ НА РЕФЕРЕНДУМОТ“! Пишува: Илија Бошков Крајнички Драги пријатели поталот http://religija.mk , во текстот со никот http://religija.mk/samo-so-bojkot-ke-pokazete-deka-ste-na-principite-na-vmro/ пренесува отворено писмо на повардарскиот митропит г-дин Агантагел, кој му

повеќе »»

„ДЕЦАТА НА БЕЈЛИ“ СЕ СКАРАА, ПОРТАЛОТ „НАЈНОВИ ВЕСТИ“ ИЗЛЕЗЕСО ТЕКСТ – „ЗАЕВ ДО МИЦКОВСКИ ДОСТА ТИ ПОПУШТАВ“! Пишува: Илија Бошков – Крајнички

„ДЕЦАТА НА БЕЈЛИ“ СЕ СКАРАА, ПОРТАЛОТ „НАЈНОВИ ВЕСТИ“ ИЗЛЕЗЕСО ТЕКСТ – „ЗАЕВ ДО МИЦКОВСКИ ДОСТА ТИ ПОПУШТАВ“! Пишува: Илија Бошков – Крајнички            Порталот изнесува извор од „НЕЗАВИАСЕН ВЕСНИК“, дека во четврток вечерта сеслушнале луѓето на премиерот г-дин Зоран Заев и лидереот на ВМРО ДПМНЕ либералот г-дин

повеќе »»

КОЛУМНА НА ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ, КОЈ ЈА ФОРМИРА ТРЕТТА, ЈАВНО ПОВИКУВА НА БОЈКОТ, ЗА РАЗЛИКА ОД ЛИДЕРОТ НА ВМРО ДПМНЕ, НЕ САКА ОД БЕЈЛИ – ЛЕОБОТ ДА МУ ГО ЗЕМЕ НА МИЦКОВСКИ!

КОЛУМНА НА ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ, КОЈ ЈА ФОРМИРА ТРЕТТА, ЈАВНО ПОВИКУВА НА БОЈКОТ, ЗА РАЗЛИКА ОД ЛИДЕРОТ НА ВМРО ДПМНЕ, НЕ САКА ОД БЕЈЛИ – ЛЕОБОТ ДА МУ ГО ЗЕМЕ НА МИЦКОВСКИ! Љупчо Палевски пред 42 мин. · #БОЈКОТ на #Зајеб, на #БејлиПушиКур #БОЈКОТ на референдумот, за нашата #Македонија Пред легнување, констатација за

повеќе »»

ЧЕШКА ДОКТОРКА МЕ ПОТВРДИ – ГЕРМАНИЈА Е ПРЕД ГРАЃАНСКО ВЕРСКА ВОЈНА! Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ЧЕШКА ДОКТОРКА МЕ ПОТВРДИ – ГЕРМАНИЈА Е ПРЕД ГРАЃАНСКО ВЕРСКА ВОЈНА! Пишува: Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, во последните неколку години, особено со почеток на „бегалската криза“ тврдам дека на Германија и Франција и престои граѓанско-верска војна! Чешка докторка, која работи со емигрантите, во болинца во

повеќе »»

ХАН МЕ ПОТВРДИ, БАЛКАНОТ СЕ ДЕСТАБИЛИЗИРА – ПОРАДИ РУСКИТЕ И КИНЕСКИТЕ ПРОЕКТИ! Хан: Кина прави „тројански коњи“ од земјите од Западен Балкан Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ХАН МЕ ПОТВРДИ, БАЛКАНОТ СЕ ДЕСТАБИЛИЗИРА – ПОРАДИ РУСКИТЕ И КИНЕСКИТЕ ПРОЕКТИ! Хан: Кина прави „тројански коњи“ од земјите од Западен Балкан Пишува: Илија Бошков – Крајнички           Електронското издание на „ВЕЧЕР“ донесува наслов Хан: Кина прави „тројански коњи“ од земјите од Западен Балкан“ Понатаму порталот или

повеќе »»