Дали Макрон „одлепи“? „Демонстранитите го изгубија разумот, не дозволуваат со сила да се вакцинираат!“ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Дали Макрон „одлепи“? „Демонстранитите го изгубија разумот, не дозволуваат со сила да се вакцинираат!“ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Се насмејав, кога прочитав текстот на порталот: кој излезе со наслов: ПРОЗУПЧИ ПОТПОЛНО- Макрон: Демонстрантите го загубија умот затоа што не дозволуваат да бидат насилно вакцини…

повеќе »»

ВО СПОМЕН НА БАБА ВАНЃА! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков Крајнички

ВО СПОМЕН НА БАБА ВАНЃА! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков Крајнички Драги пријатели, минатата година, на 18 јануари 2015 Господова, го постирав текстот „СРЕДБА СО БАБА ВАНЃА“ на 18 јануари, во месецот кога е родена (родена е на 31 јануари во 1911 Господова, во Струмица). Средбата со

повеќе »»

КАРМИЧКА АСТРОЛОГИЈА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува Илија Бошков- Крајнчки

КАРМИЧКА АСТРОЛОГИЈА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува Илија Бошков- Крајнчки ДА МУ СЕ ВРАТИМЕ НА МИНАТОТО, ЗА ДА ОСОЗНАЕМЕ КОИ СМЕ Отсекогаш човекот го интересирал „оној“ свет односно, дали живееме после смртта и дали сме живееле пред раѓањето. Верувањето во изминатите и идните животи, главно, го пропагирале свештениците од

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 07-ми август- ДО 014–ти авуст 2021 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 07-ми август- ДО 014–ти авуст 2021 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички            ОВЕН – Сабота, недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата, Во односите со нив ќе доживеете ренесанса.

повеќе »»

ТИБЕТАНСКИ МЕТОДИ НА ПРОРОКУВАЊЕ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува:Илија Бошков – Крајничкии

ТИБЕТАНСКИ МЕТОДИ НА ПРОРОКУВАЊЕ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува:Илија Бошков – Крајничкии Од што се и како Тибетанците ја “читаат” својата судбина? Одговорот е исто така прашање: А од што не? Од природата, од предметите, од духовите… Во тибетанскиот народ се уште е жив обичајот да му се обраќаат

повеќе »»

Преставата на „ТЕАТРОТ ЕУ“ завршува – завесaта се спушта!!! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува Илија Бошков – Крајнички

Преставата на „ТЕАТРОТ ЕУ“ завршува – завесaта се спушта!!! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува Илија Бошков – Крајнички Овој текст е пишуван точно пред 5 години, вреди да се препрочита! На крајот од текстот дадодена е моја анализа за моменталната ситуација. Текстот во 2016 година беше објавен на мојот

повеќе »»