ИНТЕРВИЈУ НА ЗАЕВ ЗА АЛЏЕЗИРА – ВЛЕГУИВА ВО ЖИВ ПЕСОК!

Внимателно, слушнете ја изјавата на ЗАЕВ – СЕ ПРАШУВАМ ДА ЛИ СЕ СЛУША ШТО ЗБОРУВА – ДА ЛИ Е СВЕСЕН, ДЕКА Е ВЛЕЗЕН ВО ЖИВ ПЕСОК! http://infomax.mk/wp/%D0%BF%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D1%88-%D1%9C%D0%B5-%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D0%B2-%D0%B7%D0%B0-%D0%B0%D0%BB/

повеќе »»

ДА ЛИ ДИМИТРОВ ГО НАМЕСТИ ЗАЕВ?!

ДА ЛИ ДИМИТРОВ ГО НАМЕСТИ ЗАЕВ?!   Пишува: Илија Бошков – Крајнички   Драги пријатели, гледам многу коментари на „аналтичари“, кои само ги прераскажуваат информациите, за кои во соседна Република Србија има добра поговорка, во која нашите „аналтичари“ можат се постоветат – поговорката е “РАДИО МИЛЕВА“! Но,

повеќе »»

ЈАНКО БАЧЕВ ТВРДИ: „СПАСОВСКИ НАРЕДИ ТЕПАЊЕ НА НАРОДОТ“!

ЈАНКО БАЧЕВ ТВРДИ: „СПАСОВСКИ НАРЕДИ ТЕПАЊЕ НА НАРОДОТ“! Бачев тврди дека по наредба на министерот Оливер Спасовски се тепани македонските граѓани, кои мирно протестираа против договорот за промена на вековното и уставно име РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. Исто така тврди, дека составот на полицајците што го тепале народот, 90

повеќе »»

САД СЕ НАОЃА ПРЕД ЕКОНОМСКИ КОЛАПС!

САД СЕ НАОЃА ПРЕД ЕКОНОМСКИ КОЛАПС!   Пишува: Илија Бошков – Крајнички   Пред три години, во моето интервију за порталот „ТОЧКА“ јасно укажав дека се наоѓаме пред банкарска година. Во истата гходина, Швајцирија која е создадена од три кантоана: Италијански, Германски и Француски. Швајцарија е банкарска

повеќе »»

МЕДИУМИТЕ ВО ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ПРЕНЕСУВАТ: „НАТО СЕ РАПАЃА“!

МЕДИУМИТЕ ВО ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ПРЕНЕСУВАТ: „НАТО СЕ РАПАЃА“!   Пишува: Илија Бошков Крајнички   Драги пријатели, следејќи глобалната политичка сцена, забележувам, моето предвидување за распаѓање на НАТО полека се остварува. Британскиот „ТАЈМС“ пренесува, дека НАТО алијансата воено е силна, но политички е пред распаѓање. Укажува, дека во

повеќе »»