„ДЕЦАТА НА БЕЈЛИ“ СЕ СКАРАА, ПОРТАЛОТ „НАЈНОВИ ВЕСТИ“ ИЗЛЕЗЕСО ТЕКСТ – „ЗАЕВ ДО МИЦКОВСКИ ДОСТА ТИ ПОПУШТАВ“! Пишува: Илија Бошков – Крајнички

„ДЕЦАТА НА БЕЈЛИ“ СЕ СКАРАА, ПОРТАЛОТ „НАЈНОВИ ВЕСТИ“ ИЗЛЕЗЕСО ТЕКСТ – „ЗАЕВ ДО МИЦКОВСКИ ДОСТА ТИ ПОПУШТАВ“! Пишува: Илија Бошков – Крајнички            Порталот изнесува извор од „НЕЗАВИАСЕН ВЕСНИК“, дека во четврток вечерта сеслушнале луѓето на премиерот г-дин Зоран Заев и лидереот на ВМРО ДПМНЕ либералот г-дин

повеќе »»

КОЛУМНА НА ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ, КОЈ ЈА ФОРМИРА ТРЕТТА, ЈАВНО ПОВИКУВА НА БОЈКОТ, ЗА РАЗЛИКА ОД ЛИДЕРОТ НА ВМРО ДПМНЕ, НЕ САКА ОД БЕЈЛИ – ЛЕОБОТ ДА МУ ГО ЗЕМЕ НА МИЦКОВСКИ!

КОЛУМНА НА ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ, КОЈ ЈА ФОРМИРА ТРЕТТА, ЈАВНО ПОВИКУВА НА БОЈКОТ, ЗА РАЗЛИКА ОД ЛИДЕРОТ НА ВМРО ДПМНЕ, НЕ САКА ОД БЕЈЛИ – ЛЕОБОТ ДА МУ ГО ЗЕМЕ НА МИЦКОВСКИ! Љупчо Палевски пред 42 мин. · #БОЈКОТ на #Зајеб, на #БејлиПушиКур #БОЈКОТ на референдумот, за нашата #Македонија Пред легнување, констатација за

повеќе »»

ЧЕШКА ДОКТОРКА МЕ ПОТВРДИ – ГЕРМАНИЈА Е ПРЕД ГРАЃАНСКО ВЕРСКА ВОЈНА! Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ЧЕШКА ДОКТОРКА МЕ ПОТВРДИ – ГЕРМАНИЈА Е ПРЕД ГРАЃАНСКО ВЕРСКА ВОЈНА! Пишува: Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, во последните неколку години, особено со почеток на „бегалската криза“ тврдам дека на Германија и Франција и престои граѓанско-верска војна! Чешка докторка, која работи со емигрантите, во болинца во

повеќе »»

ХАН МЕ ПОТВРДИ, БАЛКАНОТ СЕ ДЕСТАБИЛИЗИРА – ПОРАДИ РУСКИТЕ И КИНЕСКИТЕ ПРОЕКТИ! Хан: Кина прави „тројански коњи“ од земјите од Западен Балкан Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ХАН МЕ ПОТВРДИ, БАЛКАНОТ СЕ ДЕСТАБИЛИЗИРА – ПОРАДИ РУСКИТЕ И КИНЕСКИТЕ ПРОЕКТИ! Хан: Кина прави „тројански коњи“ од земјите од Западен Балкан Пишува: Илија Бошков – Крајнички           Електронското издание на „ВЕЧЕР“ донесува наслов Хан: Кина прави „тројански коњи“ од земјите од Западен Балкан“ Понатаму порталот или

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 28 ЈУлИ – 04 август Подготвил: Илија Бошков Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 28 ЈУлИ – 04 август   Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Сабота и недела пријателие ќе се обидат да влијат врз вапиот емотивен живот, денови кога ќе го поистоветувате пријателството и љубовта, кога пријателство може да ви помине во врска. Понеделник, вторник и среда

повеќе »»

ЕКСПЕРИМЕНТИ СО ВРЕМЕТО Пишува : Илија Бошков – Крајнички

ЕКСПЕРИМЕНТИ СО ВРЕМЕТО   Пишува : Илија Бошков – Крајнички           Машината на времето е реалност! Првите  и успешни испитувања,  постојат уште од текот на август 2001 година, а се направени во Русија. Нејзината технологија, сеуште се чува во тајна. Познато е,  дека, само апаратот има сферична

повеќе »»