ВРЕМЕ Е ДА ПОБАРАМЕ ДРУГ ДОМ? Цртежите на житните полиња…… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ пишува: Илија Бошков – Крајнички

ВРЕМЕ Е ДА ПОБАРАМЕ ДРУГ ДОМ? Цртежите на житните полиња…… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ пишува: Илија Бошков – Крајнички ВРЕМЕ Е ДА ПОБАРАМЕ ДРУГ ДОМ? “Ги дешифриравме круговите во жито и јасно ни е дека некој или нешто се обидува да нè предупреди на пропаста на светот” – вели

повеќе »»

Зодијакот и староста…..КАКО ГО НОСИТЕ ТОВАРОТ НА ГОДИНИТЕ? ХОРОСКОПП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Зодијакот и староста…..КАКО ГО НОСИТЕ ТОВАРОТ НА ГОДИНИТЕ? ХОРОСКОПП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Некои тешко го поднесуваат стареењето, сметајќи се излишни. Други пак, дури со искуството што го донесуваат годините, стекнуваат сигурност и самодоверба. Во која група спаѓате вие? Погледнете, според знаците на Зодијакот. Овен

повеќе »»

По средбата Путин – Бајден, Зеленски „презреа“ (видео), САД ја запира воената помош на Украина…. Во САД докторот на „Белата куќа“ бара систематски преглед за предсеателот Бајден…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

По средбата Путин – Бајден, Зеленски „презреа“ (видео), САД ја запира воената помош на Украина…. Во САД докторот на „Белата куќа“ бара систематски преглед за предсеателот Бајден…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Моите вчерашни анализи веднаш стапија на сцена.             Како што кажав Зелински ќе

повеќе »»

„Лиде на Венко“ му испеа нова песна на Филипче (видео)…. Драмата „Госпоѓа министерка“ се игра на отворена сцена! „Ти си за мене како лек од аптека“…„Дојди на кафе ќе биде многу јако“ …. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

„Лиде на Венко“ му испеа нова песна на Филипче (видео)…. Драмата „Госпоѓа министерка“ се игра на отворена сцена! „Ти си за мене како лек од аптека“…„Дојди на кафе ќе биде многу јако“ …. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички МНногумина од вас, ја имаат прочитано како

повеќе »»

Што стои позади сребата на Путин и Бајден во библиотека?Дали Кина ќе го извлече подебелиот крај од турнејата на Бајден во Европа, по средбата со Путин!?… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајички

Што стои позади сребата на Путин и Бајден во библиотека?Дали Кина ќе го извлече подебелиот крај од турнејата на Бајден во Европа, по средбата со Путин!?… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајички Мојот совет и ианализа за средбата или самиот на рускиот председател Владимир Путин и

повеќе »»

На запад сонцто заоѓа, Бајден ја донесе ноќта( 2 видеа)… Со Бајден САД го допре дното!.. Заев го покани Бајден да ја посети Малкедонија, но нивната следна средба каде ќе биде? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички

На запад сонцто заоѓа, Бајден ја донесе ноќта( 2 видеа)… Со Бајден САД го допре дното!.. Заев го покани Бајден да ја посети Малкедонија, но нивната следна средба каде ќе биде? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, покрај мпето видео ви постирам

повеќе »»