Крајнички: Македонска вистина и Русија..Видео кое треба секој граѓанин и етнички макердонец да го погледне! Кој на кого му го п..и и л..е г..от! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Бидео: Илија Бошков – Крајнички

Крајнички: Македонска вистина и Русија..Видео кое треба секој граѓанин и етнички макердонец да го погледне! Кој на кого му го п..и и л..е г..от! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Бидео: Илија Бошков – Крајнички

повеќе »»

Говор на планетите: Ќе има ли обид за атентати на Бајден и Путин пред и во Женева(натални карти и видео)? Можно е средбата Путин – Бајден да биде одложена!? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Говор на планетите: Ќе има ли обид за атентати на Бајден и  Путин пред и во Женева(натални карти и видео)? Можно е средбата Путин – Бајден да биде одложена!? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Кога ја слушнав информацијата дека прво предсдателот на САД Џо Бајден

повеќе »»

НАТО вежбата во Бугарија за подсмев (видео)! Дали Бугарија ќе го растура НАТО како Варшавскиот пакт и Хитлеровата коолиција!? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НАТО вежбата во Бугарија за подсмев (видео)! Дали Бугарија ќе го растура НАТО како Варшавскиот пакт и Хитлеровата коолиција!? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Бугарија од НАТО вежбата во Бугарија направи бурлеска.             Не можев, да не се насмејам подолго време, гледајќи го видеото кое

повеќе »»

НАТО вежбата во Бугарија за подсмев (видео)! Дали Бугарија ќе го растура НАТО како Варшавскиот пакт и Хитлеровата коолиција!? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НАТО вежбата во Бугарија за подсмев (видео)! Дали Бугарија ќе го растура НАТО како Варшавскиот пакт и Хитлеровата коолиција!? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Бугарија од НАТО вежбата во Бугарија направи бурлеска.             Не можев, да не се насмејам подолго време, гледајќи го видеото кое

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 29-ти мај – ДО 5–ти јуни 2021 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 29-ти мај – ДО 5–ти јуни 2021 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИПишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настанит на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате поради статус. Во понеделник, вторник и

повеќе »»

ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ НА ВАТИКАН – ВОСПОСТУВАЊЕ ВРСКИ СО УМРЕНИТЕ… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ НА ВАТИКАН – ВОСПОСТУВАЊЕ ВРСКИ СО УМРЕНИТЕ… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Двајца католички свештеници, поддржани од Папата Пиј ЏИИ, се обиделе да воспостават контакти со упокоените души и да го докажат постоењето на „оној” свет. Уште Томас Едисон работел врз контактот со мртвите

повеќе »»