АСТРОЛОШКО ПОЛИТИЧКА – ПАРАЛЕЛА (текстот од 23-ти април 2015 година, објавен на фејсбук) СДСМ – ВМРО ДПМНЕ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

АСТРОЛОШКО ПОЛИТИЧКА – ПАРАЛЕЛА (текстот од 23-ти април 2015 година, објавен на фејсбук) СДСМ – ВМРО ДПМНЕ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Се запрашав деновиве колку астролошките знаци на двете најголеми партии влијаат врз нивното однесување, на власт и во опозиција. СДСМ роденденот го слави

повеќе »»

Ѕвездите и годините Хороскоп на зрелоста ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува Илија Бошков – Крајнички

Ѕвездите и годините Хороскоп на зрелоста ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува Илија Бошков – Крајнички Го празнувате ли својот 40 – ти роденден? Или пак можеби ви се чини, дека тоа е многу далеку? Во секој случај бројот 40 има своја тежина, носи со себеси авторитет, одговорност и почит.

повеќе »»

Дали Русија се подготвува за војна (видео)? Путин повеќе не молчи, започна да ги преваспитува САД и Западот. Тоа го почуствуваа Полска и Чешка за сега, со реципрочните мерки на Русија….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Дали Русија се подготвува за војна (видео)? Путин повеќе не молчи, започна да ги преваспитува САД и Западот. Тоа го почуствуваа Полска и Чешка за сега, со реципрочните мерки на Русија….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Светската политичка сцена зоврива, со доаѓањето на пролетта и

повеќе »»

„Го чекам во када мокра ко сирена“, Лиде на Венко му испеа песна (видео)! Дали Васил Гавранлиев ќе добие „корпа“ за Евровизија. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

„Го чекам во када мокра ко сирена“, Лиде на Венко му испеа песна (видео)! Дали Васил Гавранлиев ќе добие „корпа“ за Евровизија. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Лиде(Л.Г, која лично ја знам, пријателка ми е на фејсбук, и имам правено хоропскоп) е на пат љубовниот

повеќе »»

Путин на Бајден му враќа со камата! Покрај 10 дипломати што ќе протера како реципротитет, ќе протера 300 личности од американските дипломатски имисии. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Путин на Бајден му враќа со камата! Покрај 10 дипломати што ќе протера како реципротитет, ќе протера 300 личности од американските дипломатски имисии. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Руската амбасада во Скопје објави информација за реципретните мерки што ќе ги превземе Русија, по протерувањето на

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 17-ти – ДО 26–ти април 2021 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 17-ти – ДО 26–ти април 2021 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИПишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота можете да очекувате поддршка од роднините и  другарите, комуникативноста ќе ви биде зголемена. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и

повеќе »»