Дали на Вучиќ црквата му го врти грбот (видео)? Црквата го исмејува Вучиќ со масовната вакцинација, повикувајќи го народот да се вакцинира со сигурна вакцина…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Дали на Вучиќ црквата му го врти грбот (видео)? Црквата го исмејува Вучиќ со масовната вакцинација, повикувајќи го народот да се вакцинира со сигурна вакцина…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Прво се насмејав, кога го видов видеото на јутут со наслов „вакцинација“ со фотографија на

повеќе »»

ГОВОР НА ПЛАНЕТИТЕ: Дали Западот се ослободува од Заев и Вучиќ (видео и натални карти)? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео: Илија Бошков – Крајнички

ГОВОР НА ПЛАНЕТИТЕ: Дали Западот се ослободува од Заев и Вучиќ (видео и натални карти)? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Видео: Илија Бошков – Крајнички Председателот на Србија Александар Вучиќ и премиерот на Македонија влегуваат во период кога треба да обрнат внимание на безбедноста. Натална карта на Зоран Заев со

повеќе »»

СОВРЕМЕНИ ГЛЕДАЊА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

СОВРЕМЕНИ ГЛЕДАЊА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички Покрај традиционалните и веќе познати гледања на карти, на кафе, на дланка и сл., постојат и современи гледања и толкувања кои на прв поглед изгледаат чудно и невообичаено, но со текот на времето, ако доволно се етаблираат можат

повеќе »»

Лиде го виде Филипче, се сретнаа и се сликаа. Не кажа дали следува преку ред „вакцинација“, по средбата. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Лиде го виде Филипче, се сретнаа и се сликаа. Не кажа дали следува преку ред „вакцинација“, по средбата.   ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Главна тема вчера и по порталите беше средбата на Лиде (Л.Г) која лично ја познавам, на која и имам изработено хороскоп,

повеќе »»

Бајден е најдобриот маркетинг агент на Путин(видео)! Еу ќе забрани извоз на вакцини.. Во Изреал во картнтин се носи нараквица на ногата….Русија масовно дели пасоши на жителите на ДОНБАС…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Бајден е најдобриот маркетинг агент на Путин(видео)! Еу ќе забрани извоз на вакцини.. Во Изреал во картнтин се носи нараквица на ногата….Русија масовно дели пасоши на жителите на ДОНБАС…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Комедијата што се случува во светот со „пандемијата“ на корона вирусот,

повеќе »»

Сепскиот „историчар“ го копира Каракачанов, тврди (видео): Александар Македонски бил „србин“! Српскиот јазик бил званичен јазик асирската и персијската империја… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Сепскиот „историчар“ го копира Каракачанов, тврди (видео): Александар Македонски бил „србин“! Српскиот јазик бил званичен јазик асирската и персијската империја… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Не можев да го запрам смењето долго време, по гледањето на видеото кое ви го постирам.               Српскиот историчар др

повеќе »»