САД е пред граѓанска војна!)видео)? Кој е премиер во Македонија, Заев или Ахмети? Во Русија Навални не успеа да ја одглуми ролјата на Ленин….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – КИрајнички

САД е пред граѓанска војна!)видео)? Кој е премиер во Македонија, Заев или Ахмети? Во Русија Навални не успеа да ја одглуми ролјата на Ленин….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – КИрајнички Драги пријатели, ВИ препорачува внимателно да го погледнете видеото.             Моето обраќање во видеото ќе ви

повеќе »»

Во Давос Путин ја предупреди „златната милијарда“: „Внимавајте што правите, Ќе предизвикате војна секој против против секого“!….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Во Давос Путин ја предупреди „златната милијарда“: „Внимавајте што правите, Ќе предизвикате војна секој против против секого“!….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Во Давос председателот на Руската Федерација, во својот говор ја предупреди „златната милијарда“, да внимаваат што прават, можат да предизвикаат војна секој против

повеќе »»

Дали Бајден го повика Путин, Путин да му го честита мадатот, под изговор за продоложување на договорот „старт 3“ за стратешкото нуклеарно наоружување, кое истекува на 5-ти февруари.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Дали Бајден го повика Путин, Путин да му го честита мадатот, под изговор за продоложување на договорот „старт 3“ за стратешкото нуклеарно наоружување, кое истекува на 5-ти февруари.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Се сомневам, дали председателот на Руската Федерација Владимир Путин, последните два дена

повеќе »»

Русија го најде решението! Ја исфрлува на пазар и третата вакцина, наменета за деца и хронично болните… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Русија го најде решението! Ја исфрлува на пазар и третата вакцина, наменета за деца и хронично болните… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Руската амбасада во Македонија, лоцирана во Скопје, објави информација за нова руска вакцина.             Во својата информација Руската амбаса кажува дека се работи

повеќе »»

Бајден му се заканува на Путин (видео), веднаш да го ослободи Навални! Дали Бајден со заканата залута во времето!? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Бајден му се заканува на Путин (видео), веднаш да го ослободи Навални! Дали Бајден со заканата залута во времето!? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, Ви препорачувам да го погледнете видеото, во кое се осврнувам на светската политичка сцена, делумно и на нашата.            

повеќе »»

Обид за шарена револуција во Русија. Пописот е замка за македонскиот народ… Мицковски глуми лудило…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пиѓува Илија Бошков – Крајнички

Обид за шарена револуција во Русија. Пописот е замка за македонскиот народ… Мицковски глуми лудило…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пиѓува Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, вечерва повторно ви се обраќам со видео порака, полесно ми од пишувањето.             Погледнете го внмимателно видеото. Во него го анализирам обидот за

повеќе »»