ТАИНСТВЕНИ СОЗНАНИЈА: ПРЕДВИДУВАЊЕ ПРЕКУ ТРЕПЕРЕЊЕ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ТАИНСТВЕНИ СОЗНАНИЈА: ПРЕДВИДУВАЊЕ ПРЕКУ ТРЕПЕРЕЊЕ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Многу од деловите на телото некогаш ни даваат знак по кој што може да се ориентираме во дадена ситуација. А тоа чувство што го создаваат тие всушност е плод на претскажувачко сознание. Мнозина од нас

повеќе »»

АНАЛИЗА: Дали Русија преку Коѕијас е „кум на Северна Македонија“? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

АНАЛИЗА: Дали Русија преку Коѕијас е „кум на Северна Македонија“? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Долго време чекав и се двомев кога да ја напишам ова анализа.            Чекав, прво да видам дали во Македонија постојат алитичари или се само диломирани студенти на „радио Милева“!

повеќе »»

Путинов нов шах мат преку Орбан! Украина има два избора: да се припои кон Русија или да се распадне. Унгарија бара автономија за унгарците во Украина, потоа на ред ќе дојде автономија во Војводина за сојуузот на унгарските општини.. ХОРОСКОП КРаЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Путинов нов шах мат преку Орбан! Украина има два избора: да се припои кон Русија или да се распадне. Унгарија бара автономија за унгарците во Украина, потоа на ред ќе дојде автономија во Војводина за сојуузот на унгарските општини.. ХОРОСКОП КРаЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Се

повеќе »»

Анализа „РУСКИОТ ВАЗАЛИН“: Симулантките на Путин на светската и балканската политичка сцена…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Анализа „РУСКИОТ ВАЗАЛИН“: Симулантките на Путин на светската и балканската политичка сцена…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Долго време се двоумем кога ова анализа да ја напишам и објавам.            Во многу мои текстови кажав дека сум роден на село, во Зрновци, на кое сум

повеќе »»

Војската на САД го крена гласот: Американски генерал бара Трамп да го суспендира уставот, да воведе воена состојба… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Војската на САД го крена гласот: Американски генерал бара Трамп да го суспендира уставот, да воведе воена состојба… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Војската во САД која го донесе актуелниот председател на САД Доналд Трамп/ Од ова причина крена глас, кога виде дека судовите не

повеќе »»

ЉУБОВНИК СПОРЕД КАЛЕНДАРОТ…. ОД КОШНИЧКАТА НА МАШЕПСНИЦАТА….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ЉУБОВНИК СПОРЕД КАЛЕНДАРОТ…. ОД КОШНИЧКАТА НА МАШЕПСНИЦАТА….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Понеделник е тежок ден, петок (особено ако е 13-ти) – уште повеќе. Секој месец не’ пречекува бројот 13 (независно во кој ден од седмицата е), а да не ги споменуваме црните вторници или

повеќе »»