Јапонските деца учат дека Хирошима и Нагасаки ги бомбардирал СССР а не САД! Не сме единствени што не присилуваат да си менуваме историјата…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Јапонските деца учат дека Хирошима и Нагасаки ги бомбардирал СССР а не САД! Не сме единствени што не присилуваат да си менуваме историјата…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Останав без текст, читајќи го текстот на порталот https://inforuss.info/yapontsev-uchat-chto-hirosim/ кој излезе со наслов:            „На Јапонците им

повеќе »»

Ердоган доживеа карамбол од Путин! По Сирија и Либија, во конфликтот помеѓу Ерменија и Азербеџајн остана со прст во устата!… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Ердоган доживеа карамбол од Путин! По Сирија и Либија, во конфликтот помеѓу Ерменија и Азербеџајн остана со прст во устата!… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Конфликтот помеѓу Ерменија и Азербеџајн, по поканата од Москва до премиерите на овие две земји дојде до прекин на огнот.

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 10-ти сетември- ДО 17–ти октомври 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 10-ти сетември- ДО 17–ти октомври 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички      ОВЕН – Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле, ќе бидат исполнети со блокади и пречки, проследени со љубоморни сцени. Понеделник, вторник и среда ќе ви го

повеќе »»

ШТО ПОКАЖУВА РАКАТА НА ДЕТЕТО? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ШТО ПОКАЖУВА РАКАТА НА ДЕТЕТО? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Родителите можат да научат многу за детето според неговото раче. Тоа ќе им покаже некои состојби во неговиот развој, за на време да преземете мерки за корекции. Овие неколку совети на хиромантите можат да бидат

повеќе »»

Путин не се шегува! Одлучи да им покаже заби на НАТО! Во рускиот парламент влегува закон со кој руските бомбардери ќе ги предупредуват НАТО бродовите кои пловат во близина на руските територијални води или се влезени во нив. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Путин не се шегува! Одлучи да им покаже заби на НАТО! Во рускиот парламент влегува закон со кој руските бомбардери ќе ги предупредуват НАТО бродовите кои пловат во близина на руските територијални води или се влезени во нив. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Во парламентот

повеќе »»

Путин и планетите: Дали Путин подготвува политички дриблинзи на светската политичка сцена… Путин денес полни 68 години… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Путин и планетите: Дали Путин подготвува политички дриблинзи на светската политичка сцена… Путин денес полни 68 години… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Председателот на Руската Федерација Владимир Владимирович Путин, кој за мене како новинар аналитичар е некрунисан владетел на светот, благодарение на воената моќ што

повеќе »»