САД влезе во рускиот рулет, прашање е кога куршумот ќе испука! Ја натера Русија да создаде свој платежен систем и сопствен интернет.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

САД влезе во рускиот рулет, прашање е кога куршумот ќе испука! Ја натера Русија да создаде свој платежен систем и сопствен интернет.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Со непромислените потези, САД сама се тргна како единствена глобална сила. Трговската војна со Кина и санкциите кон

повеќе »»

Русија продолжува да удира шлаканици на Грција (видео), нарекувајќи го Александар Македонски, а не Александар Велики! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Русија продолжува да удира шлаканици на Грција (видео), нарекувајќи го Александар Македонски, а не Александар Велики! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Повторно ВИ постирам руски докумнтарец, кој обработува дел од македонска античка историја. Документарецот го обработува освојувањето на Персија од Александар Македонски.            Во документарецот,

повеќе »»

Путин не е алчен! Руската вакцина ќе штити две години, вакцина насезонскиот грип 6 месеци до година. Името го добила по првиот земјен сателит „Спутњик v“… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Путин не е алчен! Руската вакцина ќе штити две години, вакцина насезонскиот грип 6 месеци до година. Името го добила по првиот земјен сателит „Спутњик v“… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Првата руска вакцина против корона вирусот регитрирана е под името „Спутњик v“, има на

повеќе »»

ВО СПОМЕН НА БАБА ВАНЃА! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ВО СПОМЕН НА БАБА ВАНЃА! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, на 18 јануари 2015 Господова, го постирав текстот „СРЕДБА СО БАБА ВАНЃА“ на 18 јануари, во месецот кога е родена (родена е на 31 јануари во 1911 Господова, во Струмица). Средбата со Баба

повеќе »»

Се очекува американските пилоти „да поднесат тужба“ на руските пилоти, за претрпен страв, поради нивната „агресивност“ при нивните средбите на небото. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков Крајнички

Се очекува американските пилоти „да поднесат тужба“ на руските пилоти, за претрпен страв, поради нивната „агресивност“ при нивните средбите на небото. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков Крајнички Не знаев дека Владимир Путин, председателот на Руската Федерација, не го бива како воспитувач. Така лошо ги „издресирал“ неговите пилоти,

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 8-ми август- ДО 15–ти август 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 8-ми август- ДО 15–ти август 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота и недела ќе бидете емотивно исполнети, склони кон чести промени на распложението. Во зависносот како ќе се чувствувате така и одлуките ќе ги донесувате. Во понеделник,

повеќе »»