Борисов: касата е празна, ќе побараме од парламентот да издвои од резервниот фонд за купување на Ф-16..Битката помеѓу Бугарија и Грција, за македонското небо започнува… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Борисов: касата е празна, ќе побараме од парламентот да издвои од резервниот фонд за купување на Ф-16..Битката помеѓу Бугарија и Грција, за македонското небо започнува… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Премиерот на Бугарија Бојко Борисов има голема мака, се обидува да му го исполни ветувањето

повеќе »»

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ: НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 8-ми– јуни дО 15-ти јуни 2019 година Подготвил: Илија Бошков Крајнички

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ: НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 8-ми– јуни дО 15–ти јуни 2019 година Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Ќе ви се даде можност да го споите убавото и корисното. Понеделник, вторник

повеќе »»

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ: НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 25-ти– мај дО 01-ви јуни 2019 година Подготвил: Илија Бошков Крајнички

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ: НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 25-ти– мај дО 01–ви јуни 2019 година Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Во сабота можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле, ќе се обидат да влијат врз вашиот емотивен живот. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно

повеќе »»

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ: НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 18-ти– дО 25-ти маj 2019 година Подготвил: Илија Бошков Крајнички

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ: НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 18-ти– дО 25–ти маj 2019 година Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Сабота не ви е поволна на емотивно поле, можни се блокади и пречки, љубоморни ипоссивни сцени со партнерот. Недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле, оптимизмот

повеќе »»

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ: НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 27-ми април– дО 04-ти маj 2019 година Подготвил: Илија Бошков Крајнички

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ: НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 27-ми април– дО 04-ти маj 2019 година Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Во сабота и недела ќе бидете опкружени од пријателите, кои ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Ќе го поистоветувате пријателството и љубовта. Понеделник, вторник и среда

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 23-ти март– ДО 30-ти март ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 23-ти март– ДО 30–ти март ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле, можете да очекувате блокади и пречки на емотивно поле, во односот партнерот ќе преовладуваат љубоморни и посесивни сцени. Понеделник, вторник

повеќе »»