НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 21-ви ДО 28–ми ноември 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 21-ви ДО 28–ми ноември 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги вспоставувате на маеријална основа. Во понеделник, вторник и среда можете да очекувате

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 07-ми ДО 14–ти ноември 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 07-ми ДО 14–ти ноември 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИПишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Сабота, недела и понеделник поволни ви се на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата, во однодсите со нив ќе доживеете ренесанса. Во вторник и среда

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 10-ти сетември- ДО 17–ти октомври 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 10-ти сетември- ДО 17–ти октомври 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички      ОВЕН – Сабота и недела не ви се поволни на емотивно поле, ќе бидат исполнети со блокади и пречки, проследени со љубоморни сцени. Понеделник, вторник и среда ќе ви го

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 19-ти сетември- ДО 26–ти септември 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 19-ти сетември- ДО 26–ти септември 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички      ОВЕН – Сабота поволна ви е на емотивно поле. Ќе ви донесе ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголеми популарноста кај спротивниот пол. Нредела и понеделник не ви

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 05-ти Сетември- ДО 12–ти септември 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 05-ти Сетември- ДО 12–ти септември 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИПишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Ви престои ренеса во односот со нив, поддршка на емотивно поле. Во вторник и среда

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 29-ти август- ДО 05–ти септември 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 29-ти август- ДО 05–ти септември 2020 година ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички      ОВЕН – Во сабота и недела емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус.  Во понеделник, вторник

повеќе »»