Никола Сандуловиќ тврди (видео): Вучиќ има сида и знам кој го заразил.. Никола Груевски е уапсен веќе 2 месеца, но Заев нема храброст да побара да се испорача… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: ИЛија Бошков – Крајнички

Никола Сандуловиќ тврди (видео): Вучиќ има сида и знам кој го заразил.. Никола Груевски е уапсен веќе 2 месеца, но Заев нема храброст да побара да се испорача… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: ИЛија Бошков – Крајнички , Интересен текст прочитав на фејсбук, но не ми текнува порталот што

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 16-ти– до 23-ти ноември ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 16-ти– до 23-ти ноември ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН –  Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поголема поддршка на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 9-ти– до 16-ти ноември ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 9-ти– до 16-ти ноември ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота инедела ќе бидете исполнети со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во зависност како ќе се чувствувате така и одлуките ќе ги донесувате. Во понеделник, вторник и среда

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 26-ти октомври– до 2-ри ноември ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 26-ти октомври– до 2–ри ноември ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Сабота, недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви се зголеми популарноста кај спротивниот пол. Вторник и

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 19-ти октомври– до 26-ти октомври ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 19-ти октомври– до 26–ти октомври ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ОВЕН – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот, можете да очекувате поддршка од домашните и родителите на емотивно поле. Вторник и среда ќе ви донесат поволни

повеќе »»

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 12-ти октомври– ДО 19-ти октомври Подготвил: Илија Бошков Крајнички

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 12-ти октомври– ДО 19–ти октомври Подготвил: Илија Бошков Крајнички ОВЕН – Сабота, недела и понеделник ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на располжението. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате

повеќе »»