Како да се лекуваме сами? Прогонете ја болеста преку дишење, со помош на вежби… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

Како да се лекуваме сами? Прогонете ја болеста преку дишење, со помош на вежби… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички Секоја од опишаните техники се практикува на полупразен стомак, по можност на чист воздух и започнува со полно издишување или издишување преку устата. Во сите останати

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6602" align="left"]
[divider_top]

Филмот „Јелцин“ во Русија се репрезира! Превинтивна одлука на Путин: Медведев го разреши од премиерската служба, го предложи за свој заменик во службата за национална безбедност, за потпретседател на Руската Федерација… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Филмот „Јелцин“ во Русија се репрезира! Превинтивна одлука на Путин: Медведев го разреши од премиерската служба, го предложи за свој заменик во службата за национална безбедност, за потпретседател  на Руската Федерација… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Информацијата која стаса ОД Русија, со која Претседателотт на

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6595" align="left"]
[divider_top]

Путин им држи часови на САД и Заопадот за надворешна политика.. Германски медиум ги потврди моите анализи.. Го признаа поразот на политиката на САД и Западот на Блискиот Исток… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Путин им држи часови на САД и Заопадот за надворешна политика.. Германски медиум ги потврди моите анализи.. Го признаа поразот на политиката на САД и Западот на Блискиот Исток… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Во многу мои текстови јасно укажав дека со влегувањето на Русија

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6592" align="left"]
[divider_top]

Турција излегува од НАТО, ќе се приклучи кон Евроазијската Унија?! Западот конечно се разбуди, го забележаа зблиужувањето на Турција и Русија, поточно на Путин и Ердоган… Ги констатираа моите анализи… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков крајнички

Турција излегува од НАТО, ќе се приклучи кон Евроазијската Унија?! Западот конечно се разбуди, го забележаа зблиужувањето на Турција и Русија, поточно на Путин и Ердоган… Ги констатираа моите анализи… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков крајнички Се поднасмејав кога го приочитав текстот на порталот:             Не се

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6589" align="left"]
[divider_top]

Путин индеректно му помага на Трамп да „исплива“ на површина. На Асад му предложи да го покани да ја посети Сирија, но што Асад се сложил. Путин му ветил дека ќе му пренесе на Трамп… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Путин индеректно му помага на Трамп да „исплива“ на површина. На Асад му предложи да го покани да ја посети Сирија, но што Асад се сложил. Путин му ветил дека ќе му пренесе на Трамп… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Велемајстоеската игра на претсеедателот на

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6583" align="left"]
[divider_top]

Ирак се подготвува да ги иџзбрка САД! Во преговори се со Русија за набавка на ракетниот систем С- 400… „Причина“ е ракртниот напад на американците во атентатот на Касем Сулејмани… ОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Ирак се подготвува да ги иџзбрка САД! Во преговори се со Русија за набавка на ракетниот систем С- 400… „Причина“ е ракртниот напад на американците во атентатот на Касем Сулејмани… ОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички САД полека треба да ги пакува коферите, да се подготви

[read_more text="повеќе »»" title="повеќе »»" url="http://horoskop-krajnicki.mk/?p=6580" align="left"]
[divider_top]