Мицковски со шлаканица: Ковачевски, сакајќи да покаже дека е жртва, не гледа дека станува жртва за некоја друга институција… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Мицковски со шлаканица: Ковачевски, сакајќи да покаже дека е жртва, не гледа дека станува жртва за некоја друга институција… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Следејќи го интервијутиото на лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицковски на „Канал 5“, кој го избришав од пријатели, поради неговата „конструктивност“

повеќе »»

Адмирал Лошо без влакно на јазикот за Украина, удира шлаканици….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Адмирал Лошо без влакно на јазикот за Украина, удира шлаканици….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Хтватскиот адмирал Лошо без влакно на јазикот зборува за воените дејства во Украина, кој стои зад нив и која е целта. Индеректно кажува дека печсатот е на САД, потоќно на

повеќе »»

ТИПОВИ СОПРУЗИ И ОДНОСИТЕ МЕЃУ НИВ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ТИПОВИ СОПРУЗИ И ОДНОСИТЕ МЕЃУ НИВ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Поаѓајќи од претставата за сопрузите за нивната ролја во семејството можат да се направи следната класификација на мажите и жените. ЧЕТИРИ ТИПА ЖЕНИ домаќинка, воин, награда и муза ДОМАЌИНКАТА – се “капе” во домашни

повеќе »»

ДЕТСКИ ХОРОСКОП ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ДЕТСКИ ХОРОСКОП ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Со помош на овој детски хороскоп ќе може да дознаете многу работи за своето малечко дете. А нашите совети може многу да Ви помогнат да изберете погоден начин да го воспитувате Вашето дете.  Овен               Основна црта на

повеќе »»

Какви се претставничките – на хороскопските знаци како сопруги? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Какви се претставничките – на хороскопските знаци како сопруги? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Велат дека “зад секој успешен маж стои жена”. Жените треба да ги поддржуваат мажите во личниот живот и општо во животот, да учествуваат во нивните финансиски работи, да бидат нивни секретарки

повеќе »»

Исцелителни звуци СЛУШАЈТЕ КЛАСИКА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Исцелителни звуци СЛУШАЈТЕ КЛАСИКА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички За да може човекот да ги нахрани и исцели суптилните тела не му се од полза некакви си хаотични звуци, туку се неопходни хармонични акорди со различни вибрации. А со тие нешта изобилува класичната музика… Кон

повеќе »»