Анализа геополитика: Дали е Бајден жив? Каква е игра со госоводите.. Во Украина еврејското лоби ќе ги скрши забите.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Анализа геополитика: Дали е Бајден жив? Каква е игра со гасоводите.. Во Украина еврејското лоби ќе ги скрши забите.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео анализа: Илија Бошков – Крајнички Како аналитичар си оставувам прашање дали претседателот на САД Џо Бајден е жив? Од САД најавуваат дека ќе

повеќе »»

Тест: СЕ ПРЕПУШТАТЕ ЛИ НА СУГЕСТИЈАТА? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Тест: СЕ ПРЕПУШТАТЕ ЛИ НА СУГЕСТИЈАТА? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички 1. Црна мачка ви го сече патот, а вие: a) без да се замислите продолжувате по патот b) плукате три пати преку левото рамо и продолжувате ц) ве обзема непријатно чувство, но сепак продолжувате

повеќе »»

Енергетски вампиризам ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

Енергетски вампиризам ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички Енергетските вампири се наполно нормални луѓе на прв поглед. Тие живеат и работат заедно со нас. Енергетските вампири, додека не набљудуваат, одземаат од нашата енергија. Од каде, како ја земаат нашата енергија? Зошто еден човек е донатор (доставувач)

повеќе »»

За утеха на Заев – руските комичари ги наседнаа украинците(видео).. Кулеба му удри нож во грб на Зеленски… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

За утеха на Заев – руските комичари ги наседнаа украинците(видео)..Кулеба му удри нож во грб на Зеленски… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Поранешниот премиер и лидер на СДСМ Зоран Заев, не мора да се срами што го наседнаа руските комичари. Руските комичари го наседнаа и

повеќе »»

Небеските тела објаснуваат ВО КОЛКУ ЧАСОТ СТЕ РОДЕНИ? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Небеските тела објаснуваат ВО КОЛКУ ЧАСОТ СТЕ РОДЕНИ? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува. Илија Бошков – Крајнички Како што годината, месецот и денот на нашето раѓање даваат одредени нумеролошки вибрации, така и часот на нашето раѓање има сосема одредена и прецизна астролошка и нумеролошка фрекфенција. Часот на нашето раѓање

повеќе »»

Да ли САД стои зад диверзијата на гасоводите? „ВИ БЛАГОДАРИМЕ САД„! Полска го впери прстот кон САД! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Да ли САД стои зад диверзијата на гасоводите? „ВИ БЛАГОДАРИМЕ САД„! Полска го впери прстот кон САД! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Да ли Сад стои зад диверзијата врз гасоводите „северен тек“? Полска го впери прстот кон нив: Поранешниот министер за надворешни работи на Полска

повеќе »»