БОРИСОВ УКРАЛ 500 ТОНИ ДРЖАВНО ЗЛАТО?!

БОРИСОВ УКРАЛ 500 ТОНИ ДРЖАВНО ЗЛАТО?!   Пишува: Илија Бошков – Крајнички   БУГАРСКИ ПОРТАЛ ТВРДИ, ПРЕМИЕРОТ НА БУГАРИЈА БОЈКО БОРИСОВ, УКРАЛ 500 ТОНИ ЗЛАТО – ДЕПОНИРАНИ ЗА ВРЕМЕТО НА СОЦИЈАЛИЗМОТ!   Богарскиот портал, еве го линкот на нивниот текст https://ratnewsbg.blogspot.com/2018/06/500.html тврди, дека во настапот на опшественикот

повеќе »»

АСТРОЛОГИЈА И КАРМА

АСТРОЛОГИЈА И КАРМА Пишува: Илија Бошков – Крајнички Астрологијата е древна наука. Не помалку древен е и поимот карма. Тој постои во индиската филозофија најмалку 5.000 години. Кармата и судбината, за која што говори астрологијата, се тесно сврзани помеѓу себе. Кармичката астрологија пред с# го анализира наследството

повеќе »»

ПРЕДСЕДАТЕЛОТ НЕ ГО ПОТПИША – ДОГОВОРОТ ЗА ПРЕИМЕНУВАЊЕ НА ДРЖАВАТА

ПРЕДСЕДАТЕЛОТ НЕ ГО ПОТПИША – ДОГОВОРОТ ЗА ПРЕИМЕНУВАЊЕ НА ДРЖАВАТА   Пишува Илија Бошков – Крајнички   Драги пријатели, моето предведување и анализа во мојот новогодишеннаспат на „НАША ТВ“ 2016-2017 година јасно укажав, дека се во рацете на председателот. Тоа до сега се покажа како точно. Прво

повеќе »»

ЕНЕРГЕТСКИ ВАМПИРИЗАМ

ЕНЕРГЕТСКИ ВАМПИРИЗАМ   Пишува: Илија Бошков Крајнички   Енергетските вампири се наполно нормални луѓе на прв поглед. Тие живеат и работат заедно со нас. Енергетските вампири, додека не набљудуваат, одземаат од нашата енергија. Од каде, како ја земаат нашата енергија?  Зошто еден човек е донатор (доставувач) на

повеќе »»

ДА ЛИ ДИМИТРОВ ГО НАМЕСТИ ЗАЕВ?!

ДА ЛИ ДИМИТРОВ ГО НАМЕСТИ ЗАЕВ?!   Пишува: Илија Бошков – Крајнички   Драги пријатели, гледам многу коментари на „аналтичари“, кои само ги прераскажуваат информациите, за кои во соседна Република Србија има добра поговорка, во која нашите „аналтичари“ можат се постоветат – поговорката е “РАДИО МИЛЕВА“! Но,

повеќе »»

САД СЕ НАОЃА ПРЕД ЕКОНОМСКИ КОЛАПС!

САД СЕ НАОЃА ПРЕД ЕКОНОМСКИ КОЛАПС!   Пишува: Илија Бошков – Крајнички   Пред три години, во моето интервију за порталот „ТОЧКА“ јасно укажав дека се наоѓаме пред банкарска година. Во истата гходина, Швајцирија која е создадена од три кантоана: Италијански, Германски и Француски. Швајцарија е банкарска

повеќе »»