ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ НА ВАТИКАН – ВОСПОСТУВАЊЕ ВРСКИ СО УМРЕНИТЕ… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ НА ВАТИКАН – ВОСПОСТУВАЊЕ ВРСКИ СО УМРЕНИТЕ… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Двајца католички свештеници, поддржани од Папата Пиј ЏИИ, се обиделе да воспостават контакти со упокоените души и да го докажат постоењето на „оној” свет. Уште Томас Едисон работел врз контактот со мртвите

повеќе »»

САД со Бајден го дпре дното!? Лукашенко го исмејува (видео): Ако треба авионот ќе му го приземји во Белорусија, го кани на средба во Белорусија… Но, кој стои позади Лукашенко? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и (видео): Илија Бошков – Крајнички

САД со Бајден го дпре дното!? Лукашенко го исмејува (видео): Ако треба авионот ќе му го приземји во Белорусија, го кани на средба во Белорусија… Но, кој стои позади Лукашенко? ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и (видео): Илија Бошков – Крајнички Председателот на Белорусија Александар Лукашенко се пдсмева на

повеќе »»

СИМБОЛИТЕ НЕ РАЗГОЛУВААТ – ГО ОТКРИВААТ ЕНЕРГЕТСКОТО ПОЛЕ НА ДРЖАВИТЕ И ПАРТИИТЕ! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

СИМБОЛИТЕ НЕ РАЗГОЛУВААТ – ГО ОТКРИВААТ ЕНЕРГЕТСКОТО ПОЛЕ НА ДРЖАВИТЕ И ПАРТИИТЕ! ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Драги пријатели, би сакал со вас да споделам, едно откритие, кое ме остави без текст. Во многу мои текстови кажав дека од 1983 се занимавам со астрологија, прочувајќи

повеќе »»

Вакцините убиваат! Кина ја мести САД за војна со Русија, сама ќе се намести(видео! Француски нобеловец Монтоние: Вакцините убиваат! Лудост е да се дават вакцини за време на пандемијата.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички

Вакцините убиваат! Кина ја мести САД за војна со Русија, сама ќе се намести(видео! Француски нобеловец Монтоние: Вакцините убиваат! Лудост е да се дават вакцини за време на пандемијата.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува и видео: Илија Бошков – Крајнички Кинеските аналитичари ппостојано ги предизвикуваат САД да започнат војна

повеќе »»

ЉУБОВ НА ПОЛНА МЕСЕЧИНА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил. Илија Бошков – Крајнички

ЉУБОВ НА ПОЛНА МЕСЕЧИНА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил. Илија Бошков – Крајнички Полната месечина за жените е најволшебното време. Тоа е време кога силата на месечината е во зенит, а тоа зборува дека и силата на секоја жена се зголемува несразмерно. Во овој период можат да се почуствуваат

повеќе »»

Лиде ќе прави промација во Зоолошката градина (видео), индеректно го покани Филипче.. Лиде Филпче го повикува лично да ја вакцинира! Лиде на Венко му ја зголемува популарноста на министерот Филипче, главна беше во Зевзекманија.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува Илија Бошков – Крајнички

Лиде ќе прави промација во Зоолошката градина (видео), индеректно го покани Филипче.. Лиде Филпче го повикува лично да ја вакцинира! Лиде на Венко му ја зголемува популарноста на министерот Филипче, главна беше во Зевзекманија.. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува Илија Бошков – Крајнички Слатко се насмејав, кога СНОШТИ ГО

повеќе »»