ТЕСТ: БРОЈОТ НА ВАШАТА ДУША ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ТЕСТ: БРОЈОТ НА ВАШАТА ДУША ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Овој тест може да ви се стори површен, но кога ќе ги направите пресметките и ќе ги видите одговорите, можеби ќе се убедите дека не е лишен од логика. За да го направите приложениов тест,

повеќе »»

Астро фитнес – Ѕвезден фитнес ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Астро фитнес – Ѕвезден фитнес ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Една од пооследните страсти на Холивуд е фитнес – астрологијата. Тоа претставува точно разработена програма врз основа на личниот хороскоп… Се започнало со тоа што, пред десетина години специјално за снимките на филмот „Бетмен” на

повеќе »»

Иронија на судбината – (НЕ)СРЕЌНИОТ БРОЈ 23 ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Иронија на судбината – (НЕ)СРЕЌНИОТ БРОЈ 23 ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички За бројот 23 се врзани голем број неверојатни и бизарни приказни. Колку во сето тоа има случајно совпаѓање на поединечни случаи, надувување на фактите или реална основа да се биде што подалеку од

повеќе »»

Како до здрав живот? ХРАНЕЊЕ СПОРЕД КРВНАТА ГРУПА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Како до здрав живот? ХРАНЕЊЕ СПОРЕД КРВНАТА ГРУПА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Во таа фина и сложена супстанца – крвта, се кријат многу загатки. До ден денес научниците не можат да установат 1/10 од нејзината суштина. Тука се закодирани и пораките од минатото, шифрирано

повеќе »»

Тест (за претставничките на понежниот пол) БРАКОТ И ИНДИВИДУАЛНОСТА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

Тест (за претставничките на понежниот пол) БРАКОТ И ИНДИВИДУАЛНОСТА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички Бракот е институција во која стапуваат две единки од различен пол заради остварување на одредени цели и интереси. Некои единки се трудат во бракот да ја зачуваат својата индивидуалност, но и

повеќе »»

ЅВЕЗДИТЕ И ЗАРАБОТУВАЧКАТА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ЅВЕЗДИТЕ И ЗАРАБОТУВАЧКАТА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички ПАРИ, тој магичен збор Имате нос за бизнис, играте на големи влогови и не морате да се потите за да заработите? Или сте вредна мравка која паричка по паричка гради палата? Секако, се разликуваме и по начинот

повеќе »»