СОВРЕМЕНИ ГЛЕДАЊА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички

СОВРЕМЕНИ ГЛЕДАЊА ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Подготвил: Илија Бошков – Крајнички Покрај традиционалните и веќе познати гледања на карти, на кафе, на дланка и сл., постојат и современи гледања и толкувања кои на прв поглед изгледаат чудно и невообичаено, но со текот на времето, ако доволно се етаблираат можат

повеќе »»

Лиде го виде Филипче, се сретнаа и се сликаа. Не кажа дали следува преку ред „вакцинација“, по средбата. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Лиде го виде Филипче, се сретнаа и се сликаа. Не кажа дали следува преку ред „вакцинација“, по средбата.   ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Главна тема вчера и по порталите беше средбата на Лиде (Л.Г) која лично ја познавам, на која и имам изработено хороскоп,

повеќе »»

Бајден е најдобриот маркетинг агент на Путин(видео)! Еу ќе забрани извоз на вакцини.. Во Изреал во картнтин се носи нараквица на ногата….Русија масовно дели пасоши на жителите на ДОНБАС…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Бајден е најдобриот маркетинг агент на Путин(видео)! Еу ќе забрани извоз на вакцини.. Во Изреал во картнтин се носи нараквица на ногата….Русија масовно дели пасоши на жителите на ДОНБАС…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Комедијата што се случува во светот со „пандемијата“ на корона вирусот,

повеќе »»

Сепскиот „историчар“ го копира Каракачанов, тврди (видео): Александар Македонски бил „србин“! Српскиот јазик бил званичен јазик асирската и персијската империја… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Сепскиот „историчар“ го копира Каракачанов, тврди (видео): Александар Македонски бил „србин“! Српскиот јазик бил званичен јазик асирската и персијската империја… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Не можев да го запрам смењето долго време, по гледањето на видеото кое ви го постирам.               Српскиот историчар др

повеќе »»

ЛИЧИМЕ НА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ ПО КАРЕКТЕР И БОЛЕСТИ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ЛИЧИМЕ НА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ ПО КАРЕКТЕР И БОЛЕСТИ ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Често велиме – во прашање се гени, но сличноста меѓу родителите и децата е резултат покрај на влијанието на гените воедно и на длабокота духовна поврзаност. Сепак, децата не личат целосно на

повеќе »»

Русија го гиби трпението! Вакцинте дали се срество за масовно убивање(видео)? Со масовната вакцинација во Србија со разни вакцини си пука во нога! Изреалски адвокати ќе ја тужат владата во Нинберг за холокаустот врз сопствениот народ….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Русија го гиби трпението! Вакцинте дали се срество за масовно убивање(видео)? Со масовната вакцинација во Србија со разни вакцини си пука во нога! Изреалски адвокати ќе ја тужат владата во Нинберг за холокаустот врз сопствениот народ….. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Светот зоврива, односите помеѓу

повеќе »»