Каракачанов да не е „реинкарнација“ на Гоце Делчев? Красимир Каракачанов на 4-ти мај, на денот на убиствоито на Гоце Делчев е избран за министер за одбрана на Бугарија…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Каракачанов да не е „реинкарнација“ на Гоце Делчев? Красимир Каракачанов на 4-ти мај, на денот на убиствоито на Гоце Делчев е избран за министер за одбрана на Бугарија…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Се прашувам, зошто македонските медиуми му обрнуваат толкаво внимание на министерот за

повеќе »»

Корона вирусот станува технолошки вишок(видео)…… Навални агент на британците како и Ленин! Ќе тргне ли Путин во пресметка со Западот? Руската разузнуваччка служба објави тајни снимци на поврзаноста на Британската тајна служба и Навалвни.. Хороскоп Крајнички Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Корона вирусот станува техночошки вишок(видео)…… Навални агент на британците како и Ленин! Ќе тргне ли Путин во пресметка со Западот? Руската разузнуваччка служба објави тајни снимци на поврзаноста на Британската тајна служба и Навалвни.. Хороскоп Крајнички Пишува: Илија Бошков – Крајнички Како што спомнав во моите последни

повеќе »»

Дали луѓето ќе ги заменат опитните зајчиња и глувчиња!? Италијанската агенција за леркови не препорачува вакцинирање на лица над 55 години и на помлади од 18 години… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Шишува: Илија Бошков – Крајнички

Дали луѓето ќе ги заменат опитните зајчиња и глувчиња!? Италијанската агенција за леркови не препорачува вакцинирање на лица над 55 години и на помлади од 18 години… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Шишува: Илија Бошков – Крајнички Српскиот портал: излезе со наслов: „Италијанска агенција за лекови (АИФА): НЕ се препорачуваат

повеќе »»

Србија го „решава демографскиот проблем (видео)! Кина почна да произведува Срби, Србија нарачала 2,7 милиони срби… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Србија го „решава демографскиот проблем (видео)! Кина почна да произведува Срби, Србија нарачала 2,7 милиони срби… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Се стаписав гледајќи го видеото на јутут, што ви го постирам.             Кина почнала да произведува луѓе, прво почнала со производство на срби.            

повеќе »»

Бугарите не сакаат да се вакцинираат! Само 15- 20% се вакцинирале. За сезонскиот грип се вакцинираат годишно само 2-3%… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Бугарите не сакаат да се вакцинираат! Само 15- 20% се вакцинирале. За сезонскиот грип се вакцинираат годишно само 2-3%… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Од авион се гледа дека планот на „златната милијарда“ не ги донесе очекуваните резултати, особено кај правосавниот свет.             Факт е

повеќе »»

Доктор Несторовиќ ме потврди (видео): Пандемијата се гаси бидејќи Бајден е председател!… Фајзеровата вакцина е експириметална, најбезбедна е руската вакцина, кинеска дава најмалку има несакани ефетки…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Доктор Несторовиќ ме потврди (видео): Пандемијата се гаси бидејќи Бајден е председател!… Фајзеровата вакцина е експириметална, најбезбедна е руската вакцина, кинеска дава најмалку има несакани ефетки…. ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Познатиот српски полнолог доктор Несторовиќ тврди дека панедемијата со „корона вирусот“ се гасне.            

повеќе »»