Зеленски е џокерот на Путин(видео)!? Путин ЕУ ќе ги клекне – ќе мора да го свртат грбот на САД…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Видео анализа: Илија Бошков – Крајнички

Интерресен е фактот што предсетгдателот нас Русија Владимир Путин јавно не го обвинува директно Володомир Зеленски, ниту неговиот предходник Петар Порешенкко. Се поставува прашањето да ли Зеленски е „џокерот“ на Путин во рушење на ЕУ и НАТО…..

              Повеќе во видео анализата….

Споделете
Tweet 20