НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 16-ти– до 23-ти ноември

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН –  Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поголема поддршка на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот и децата. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат на деловна основа. Уште ова недела ќе чувствувате блокади и пречки, треба да обрнете внимание на финасиите и зсдравјето. До среда обрнете внимание во односите со роднините и колегите. Ќе ги почувствувате промените на времето.

Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

БИК – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднините, другарите, оние што ве опкружуваат на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот, врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Поволни промени на емотивно поле можете да очекувате во четврток и петок, кога емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживете ренесанса. Уште ова недела популарноста ќе ви биде зголемена, особено кај спротивниот пол, некои Бикови можат да се појават и во медиумите. Тешко Ќе можете да се сконцетрирате само кон една личност, можна е паралелна врска или авантура. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ви бидат на финансиска основа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините,другарите и оние што ве опкружуваат на емотивно поле, ќе бидете склони кон заљубување, кон кратки и брзи врски. Во чеврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на емотивно поле. Уште оваа недела поволна ви е на деловно поле. Вашата доминација во однос на колегите ќе се чувствува на секој чекор. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис за промена на работно место или фирмата. До среда внимавајте да не бидете вовлечени во озборување или скандал на работа. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

РАК –  Во сабота, недела и понеделник ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во зависност како ќе се чувствувате така и одлуките ќе ги донесувате. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските повеќе ќе ви бидат на материјална основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите, оние што ве опкружуваат на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки врски. Творечката енергија ќе ве следи уште оваа недела. Ово недела кога можете да очекувате поддршка од партнерот и децата. До среда обрнете внимание да ни бидете во вовлечени во озборување или скандал на емотивно поле. Следете ги игрите на среќа. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ЛАВ – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, во односот со партнерот ќе преовладуваат љубоморни и посесивни сцени. Во вторник и среда расположението ви се враќа. Ќе бидете исполнети со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на финансиска основа. Уште оваа недела најмногу активности ќе ви бидат насочени кон домот. Поволно ви е за работа со недвижнини, трговија или услужни дејности. До среда домот може да ви биде предмет на озборување. Обрнете внимание во односите со роднините. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ДЕВИЦА – Во сабота, недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот, можно е пријателство да ви помине во врска. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни посесивни сцени со партнерот. Во четврток и петок расположението ви се враќа. Ќе бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Поддршка од роднините и другарите ќе ве следи уште оваа недела. Лесно и брзо ќе склучувате врски. Ќе ви се даде можност да склучите поволна трговска зделка. Обрнете внимание во одност со роднините и другарите до среда, можете да бидете вовлечени во озборување. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе поради статус. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот, врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Четврток ипеток не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, љубоморни и поссесивни сцени со партнерот. Финансискиот период на финансиско поле ќе ви потрае уште оваа недела. Поволно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Внимавајте до дреда да не бидете вовлечени во озборување на финасиско поле. Ќе ви се понудат сомнителни зделки. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

СКОРПИЈА – Сабота, недела и понеделник оптимизмот ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но исо авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе поради статус. Можна е кратка врска на работа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Ќе се обидат да влијаат врз вашиот емотивен живот. Вашата доминација во однос на оние што ве опкружуваат ќе потрае уште ова недела. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. До среда обрнете внимание што потпишувате и какви одлуки донесувате. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

СТРЕЛЕЦ – Сабота, недела и понеделник не ви се поволни на емотоивно поле. Ќе ве следат блокади и пречки, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Вторник и среда ќќе ви го вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви го исполнат со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка врска или авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон ртаботата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе поради статус или на деловно поле. Уште оваа недела ќе ви недостасува енергија, имунитетот на организмот ќе ви биде намален. Не ви е поволно за нови почетоци. До среда обрнете внимание во дносот со соседите и колегите, можете да бидете вовлечени во озборување, промените на времето ќе ги почувствувате. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ЈАРЕЦ – Сабота, недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле, ќе почувствувате многу блокади ипречки, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Во четврток и петок птимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Ножна е кратка врска или авантура. Уште ова недела ќе ја имате поддршката од пријателите, особено од влијателните пријатели. Многу врати кои за вас беа затворени ќе ви се отворрат Политиката и современите технички срества најмногу ќе ве привлекуваат, До среда обрнете внимание на политичките активности, како и во односот со пријателите. Можете да бидете вовлечени во озборување поврзано со некого од пријателите. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота, недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Можна е кратка врска на работа. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ви донесат блокади и пречки, љубоморни и посесивни сцени со партнерот. Уште ова недела можете да очекувате поволни промени во работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис или за промена на работното место. До среда обрнете внимание во однодносот со колегите и претпоставените. Можете да бидете вовлечени во озборување или скандал на работа, да ви се понудат сомнителни зделки. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

РИБИ – Сабота, недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата, преку кои ќе доживеете радост. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Можна е кратка врска на работа. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренеесанса во односот со партнерт, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Уште оваа недела поволна ви е за работа со странство и патување, како и за полагање на испити. До среда обрнете внимание на подолгите патувања, како и во односот со странците ии личностите од друга религија. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата на “ХОРОСКОП”, каде се изработуваат детални хороскопи, хороскопи со предвидување.
контат. тел 078 215 911
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ. НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари
КОМПЛЕТНИ –
НАТАЛЕН И СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30-ина СТРАНИ – 2.000 денари

Споделете
Tweet 20