Никола Сандуловиќ тврди (видео): Вучиќ има сида и знам кој го заразил.. Никола Груевски е уапсен веќе 2 месеца, но Заев нема храброст да побара да се испорача…

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: ИЛија Бошков – Крајнички ,

Интересен текст прочитав на фејсбук, но не ми текнува порталот што го објави тексот, каде генералниот секретар на ВМРО ДПМНЕ Јанушев бара од поранешниот лидер на ВМРО ДПМНЕ да се врати и да си ја одлежи затворската казна.

           Овој текст ја пробуди мојата професинална деформација новинар аналитичар, да видам што стои зад ово барањее на генрералниот секратер на ВМРО ДПМНЕ Јанушев.

           Дали позади изјавата на генералниот секретар на ВМРО ДПМНЕ стои желбата лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицковски да се ослободи од сенката на Грувски и од Груевистите во ВМРО ДПМНЕ.

           Случајно чепкаќи по јутуб налетав на видео со претседателот на Републиканската странка  на Србија Никола Сандуловиќ, кој Тврди Дека поранрешниот премиер и лидер на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски веќе 2 месеца во Унгарија е уапсен, а преммиерот Зоран Заев немал храборост да бара да се испорача на Македонија.

           За претседалот на Србија Александар Вучиќ тврди дека е наркоман, дека сериозно е болен, но исто така тврди дека Александар Вучиќ има сида, а дека Никола Сандуловиќ знае кој го заразил.

Видеото е малку подолго, но вреди внимателно да се погледне.

Споделете
Tweet 20