НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 15-ти февруари- ДО 22ри февруари 2020 година

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

ОВЕН – Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Можни се блокади пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Недела и понеделник ќе ви го вратат оптимизмот. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантиризам. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариертата, кон настаните на деловно поле. Врскте ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно пооле. Можно е пријателство да ви помине во врска. Од среда влегувате во неповолен период, ќе ви недостасува енергија, имунитетот на организмот ќе ви биде намален. Можни се конфликти на работа со колегите и претпоставените. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БИК – Сабота поволна ви е на емотивно поле. Ќе ви донесе ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголеми популарноста кај спротивниот пол. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви донесат блокади и пречки, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Во вторник и среда оптимизмот на емотивно поле ви се враќа. Духот ќе ви биде исполнет со емоции, но и со авантуризам. Можна е кратка авантура. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате повеќе поради статус. Од среда можете да очекувате поддршка од пријателите особенмо од влијателните пријатели. Ќе ви се отворат многу врати кои за вас беа затворени, ќе ви се остварат многу желби. Најмногу ќе ве привлекува политиката и современите технички срества. Обрнете поголемо внимание на долгите патувања, патувањата надвор од земјата, како и во односите со странците и личностите од друга религија. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

БЛИЗНАЦИ – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Во недела и понеделник можете да очекувате поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниоот пол. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Можат да ви донесат блокади и пречки на емотивно поле, проследени со љубоморни и посесивни сцени. Четврток и петок ќе ви гоп вратат оптимизмот на емотивно поле. Духот ќе ви го исполнат со емоции, но и со авантуризам. Можна е крратка врска или авантура. Од среда влегувате во најубавиот период кога е во прташање работата и кариерата. Ќе ви се даде можност да напредувате. Поволно ви е за започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание на финансиите и здравјето, можни се конфликти на имовинска основа. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РАК – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе доживете ренесанса. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и настаните на деловно поле. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот. Ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Четврток и петок не ви се поволни на емотивнополе. Можат да ви донесат блокади и пречки, прследени со љубоморни и посесивни сцени. Од срееда оптимизмот вио се враќа, работите повторно ќе ги земете во свои раце. Постојано сќе бидете во движење и патувања. Поволно ви е за работа со странство, како и за полагање на испити, за надобразба. Обрнете внимание во односот со партнерот, како и на судските спорови ако ги имате.   Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЛАВ – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од домашните и родителите можете да очекувате поддршка на еммотивно поле. Недела и понеделник ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во односите со нив ќе дожиувете ренесанса. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Ќе ви донесат ренесанса во односот со партнерот, ќе ви ја зголемат популарноста кај спротивниот пол. Од среда влегувате во потежок период, исполнет со многу блокади пречки. Обрнете внимание на финансаиите и здравјето. Обрнете внимание во ракувањето со туѓите пари, позајмиците и кртедитите. Можни се конфликти на работа, ќе бидете склони кон повреди на работа.  

Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ДЕВИЦА – Во сабота можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки и брзи врски. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Од родителите и домашните можете да очекувате поддршка на емотивно пооле. Ќе се обидат да влијаат врз одлуките што ги донесувате на емотивно поле. Вторник и среда ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ви бидат насочени кон партнерот и децата. Во дносите со нив ќе доживеете ренесанса. Во четврток емоциите ќе ви бидат насочени кон работата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ги воспоставувате на деловно поле. Од среда популарноста ќе ви се зголеми, Ќе се најдете во центар на многу настани, некои Девици ќе се појават во медиумите. Поволно ви е за започнување или расчистување на судски процеси, ако ги имате. Можна е страсна врска или авантура во периодот што следува. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ТЕРЕЗИЈА – Во сабота емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе воспоставувате на финансиска основа. Во недела и понеделник можете да очекувате поддршка од роднините и другарите, они што ве окпкружуваат. Ќе бидете склони кон кратки врски. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Можете да очекувате поддршка од родителите и домашните на емотивно поле. Четврток и петок ќе ви донесат поволни промени на емотивно поле. Емоциите ќе ги насочете кон партнерот и децата. Во односите  со партнерот и децата ќе доживеете ренесанса. Од среда влегувате во поволен период за работа. Вашата доминација во однос на колегите ќе се почувствува на секој чекор. Поволно ви е започнување на сопствен бизнис. Обрнете внимание во односот со родителите и домашните, можни се чести конфликти во домот. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СКОРПИЈА – Во сабота ќе бидете полни со емоции. Во зависност како ќе се чувстувате така и одлуките ќе ги донесувате. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ви бидат на материјална основа. Во вторник и среда можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склоникон кратки врски. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон домот. Можете да очекувате поддршка од родителите од родителите и домашните. Од среда ќе ви се зголеми инспиративната енергија, поволно е ако работата ви е поврза со деца или уметност. Влегувате во период кога треба да ги следете игрите на среќа, можна е поголема добивка. Обрнете внимание во односиоте со роднините и другарите. Можни се чести конфликти. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

СТРЕЛЕЦ – Сабота не ви е поволна на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Недела и понеделник ќе ви го вратат расположението. Ќе бидете исполнети со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во вторник и среда емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на финансиска основа. Во четврток и петок можете да очекувате поддршка од роднините и другарите на емотивно поле. Ќе бидете склони кон кратки врски. Од среда влегувате во период кога најмногу активности ќе ви се одвиваат во вашиот дом или ќе бидат поврзани со домот. Ќе ви биде поволно за работа со недвижнини, трговија и услужни дејности. Можни се конфлкти на финанско поле, ќе бидете склони кон прекумерно трошење на пари. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ЈАРЕЦ – Во сабота можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивно поле. Можна е кратка врска со некого од пријателите. Недела и понеделник не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни и посесивни сцени. Во вторник и среда расположението ви се враќа, че бидете полни со емоции, склони кон чести промени на расположението. Во четврток и петок емоциите ќе ви бидат насочени кон парите и материјалните работи. Врските ќе ги воспоставувате на материјална основа. Од среда комуникативноста ви се зголемува, лесно и брзо ќе склопувате врски. Можете еда очекувате поддршка од роднините и другарите. Ќе ви се даде можност да склучите поволна трговска зделка. Ќе поседувате лидерски квалитети, нема да трпите подредена улога. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

ВОДОЛИЈА – Во сабота емоциите ќе ви бидат насоченикон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе порадди статус. Во недела и понеделник можете да очекувате поддршка од пријателите на емотивна основа. Можна е кратка врска со некого од пријателите. Вторник и среда не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост, проследено со љубоморни и посесивни сцени. Четврток и петок ќе ви го вратат расположението, ќе ве исполнат со емоции, ќе бидете склони кон чести промени на расположението. Од среда влегувате во поволен период на финсасиско поле. Ќе ви се зголеми печалбата, ќе ви се даде можност да дојдете до повеќе пари. Поволно ви е за инвестиции и вложувања, вложеното брзо ќе ви се врати. Бидете подалеку од конфликтите со соседите. Можни се чести главоболки, ќе бидете склони кон повреди. Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијата
ИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

РИБИ – Во сабота духот ќе ви биде полн со емоции, но и со авантуризам, можна е кратка врска или авантура. Во недела и понеделник емоциите ќе ви бидат насочени кон работата и кариерата, кон настаните на деловно поле. Врските ќе ви бидат повеќе поради статус. Четврток и петок не ви се поволни на емотивно поле. Ќе ве следи депресивност, чувство на несаканост. Од среда енергијата ви се враќа, работите ќе ги земете во свои раце. Ќе дојде до ваша доминација во однос на останатите знаци, особено во однос на оние што ве опкружуваат. Ќе се најдете на прагот на многу нови почетоци. Можни се конфликти со колегите и претпоставените.

Подетално каква ќе ви биде нделата можете да се информирате во редакцијатаИЗРАБОТКА НА ХОРОСКОПИ
НАТАЛНИ, НА ДЕСЕТИНА  СТРАНИ – 1.200 денари
СОЛАРНИ НА ДЕСЕТИНА СТРАНИ – 1.200 денари
СПОРЕДБЕНИ НА 30-ина СТРАНИ – 2.000денари
КОМПЛЕТНИ-
НАТАЛЕНИ СОЛАРЕН (СО ПРЕДВИДУВАЊЕ)
НА 30 – ина СТРАНИ – 2.000денари

Споделете
Tweet 20