Говор на планетите: Дали премиерот Зоран Заев е пред ликвидација? Дали моето предвидување тропна на врата?

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Визиите за можна ликвидација на актуелниот премиер Зоран Заев, кои ме следат од 2017 година, ме натераа да се обидам да го прочитам гововорот на планетите.

           Интерресно е што многу визии кои ме следеа, некои и неколку години, како со мојот татко (неговата смрт) почнаа неколку години пред тоа.

           Во случајот со атентатот на покојниот председател Киро Глигоров визиата ја имав на почетокот на 1995 година, а го објавив на 03. 03. 1995 година во бр. 37 во „Македонско Сонце“.

           Во тој период повеќе верував дека ќе се счучи во време кога Марс ќе биде ретрограден (повратен, неповолен од) пролетта, а се случи на 03. 10. 1995 есента, кога тргна директно.

           Со ова само сакам да ви укажам дека многу настани дадено ми е да ги видам, но уметност е терминот да се погоди, а терминот само СОЗДАТЕЛОТ го знае!

           Но, совеста не ми дозволува да молчам, да не ги предупредам и оние што не ми се по волја, Зоран Заев како и Христијан Мицковски, но бидејќи визиите ги добивам за да ги пренесам.

Наталната карта на Зоран заев со моенталните транзити

           Со помош на астрологијата, која ја истражувам од 1983 година, заедно со парапсхологијата, се обидувам да ги анализирам моите новинарски текстови, но и да откривам можни термини за остварување на визиите.

           Во моментот ретроградно (повратен, неповолен од) се движат Меркур (кои носи скандали и афери – на кои сме сведоци овие денови) и Марс (воинствена планета, планета која предизвикува смрт).

           Меркур владе со дишните  органи, сведоци сме на зголемување на заболени од корона вирусот.

Наталната карта на Зоран Заев со транзитите од 4-ти ноември

           Ретроградното движење на Меркур ќе потрае до 4-ти ноември, а на Марс до 13-ти ноември.

           Една од многуте визии, преповторени во разни врерзии е за премерот Зоран Заев, затоа ја пробуди мојата љубопитност, да се обидам да го прочитам говорот на планетите кај актуелниот премиер Зоран Заев.

           За жал, неговиот час на раѓање не го знам, ја знам само датата на раѓање 08. 10. 1974 година (благодерејќи на гугол).

Наталната карта на Зоран Заев со транзитите од 13-ти ноември

           Во вакви случаеви кога не се знае часот на раѓање се работи натална карта по aries (овновски систем, каде е овенот е на почетокот на наталната карта) а се гледаат аспектите на планетите (меѓусебниот однос, под кој агол се).

           Кога ја направив наталната карта на актуелниот премер Зоран Заев по aries систем, со моменталните транзити, на 4 ноември и 13 ноември се двоумев да ли да ги објавам.

Предвидувањето во „Македонско Сонце“ од 03. 03. 1995 година за атентатот на покојниот председател Киро Глигоров

           Но, без разлика што не сум негов подржувач, визиите ме потсетија на мојата човечка должност да предупредам, да го објавам можниот настан преку говорот на планетите.

           Во моментот транзитниот ретрограден Марс е на 18 степен од Овен и почна да гради опозиција (аспект на две планети од 180 степени – неповолен аспект) со неговиот натален Марс, кој е на 16-ти  степен од Терезија.

      Ретроградниот транзитен Марс во опозиција е и со неговотото натално Сонце (самата личност) кое му е на 14-ти степен од Терезија.

           Кога ќе се земе 4-ти ноември, до кога Меркур е ретрограден, он ќе биде во силна коњукција со транзитното Сонце, може да донесе таинствени подготовки.

           На 4 ноември Марс ќе биде на 15 степен од Овен, што зборува за силна опозиција со наталниот Марс и Сонцето.

           Во исто време на 4 ноември Сонцето ќе биде на 12 степен од Скорпија, што зборува дека ќе биде вои полусекстил со наталното Сонце и наталниот Марс.

           Интересно е што ретроградниот Марс од 4-ти ноември до 13 ноември, до кога ќе биде ретрограден, ќе биде на истиот степен, поточно на 15-ти степен од Овен.

           Од 2-ри ноември ретроградниот Меркур ќе влезе во силна коњукција со со транзитното Сонце, заедно со ретроградниот Марс и положбатата на транзитното Сонце можат да предизвикаат атентат или ликвидација.

           Повеќе нема да ги толкувам аспектите на планетите на актуелниот премиер Зоран Заев, со текстот ќе ги постирам и 3-те натални карти: со моменталните планети, од 4-ти ноември, како и од 13-ти ноември.

           Ќе оставам на неговите аналитичари и астролози да му го протолкуваат говорот на планетите, мјожеби подобро од мене ќе го протолкуваат, ќе докажат дека лошо го читам говорот на планетите.

           Но, дали добро го прочитав овој дел од говорот на планетите, времето ќе покаже.

Мое е само да предупредам, а дали ќе се остварат визиите или не, само СОЗДАТЕЛОТ го знае терминот!

Споделете
fb-share-icon
Tweet 20