Дали Бајден ќе биде ликвидиран пред или по средбата со Путин!?..

ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ

Пишува: Илија Бошков – Крајнички

Повторно утрово го погледнав говорот на планетите во наталната карта на председателот на САД Џозеф Бајден.

            Потпишувањето на декларацијата, со ставањее на црна листа на САД балкански политичари не ме изнади, очекував непромислен потег од 30 мај дека ќе повлече, поради ретроградно двожење на Меркур од 30 мај, а ќе се движи до 23 јхуни ретроградно низ Близнаци.

            З жал точното време на председателот на САД не можев да го најдам, освен податокот дека е роден на 20 ноември 1942 година.

            Неговиот Меркур (ланета на интелектуелната енергија) му се наѓа на 21 степен од Девица, а во моментот Меркур е е на 20 степен од Близнаци – што зборува деновиве транзитниот ретрограден Мерркур му градел квадрат (агол од 90% меѓу две планети), а тоа ресзултираше со потпишување на неразумниот декрет или декларација.

            Тој потег ќе предизвика само поголема омрза во Србија и Македонија кон САД, нивно праќање во  прегратките на Русија.

            На 16 јуни (ако се одржи саредбата со Путин) Меркур ќе биде во квадрат со неговиот натален Марс 9воинствена планета, планета која предизвикува атентати, насилство),

            Ваквиот асоект може да му донесе ликвидација од соработници, лица кои го опкружуваат.

            За евентуалната ликвидација ќе бидат обвинети Русија и нивниот председател Владимир Путин!

            Кога ќе се погледнат аспектите на планетите во неговата натална карта, веднаш ќе се забележи дека Сатурн (кој ја преставува кариерата) е ретрограден (повратен, неповолен од) е во квадрат со неговиуот натален Марс кој е на 12 степен во Близнацви.

            Ово зборува дека на власт доаѓа од сенка, во матна ситуација, но постојано е во нечија сенка (добро се знаее дека беше потпредседател во владата на председателот Барак Обама).

Ретроградниот Сатурн со Марс носи матно доаѓањее на власт, но и такво заминување од бласт. Познато дека неговиот противник Трамп го обвини за кражба на изборите.

Интересно е што во овој период транзитниот Сатурн е ретрограден како и неговиот натален, а веќе подолго време гради квадрат (сатурн во моментот е на 13% од Водолија, а Марс му е на 12 % од Девица).

Моменталниот квадрат на ретроградниот Сатурн со неговиот натален Мсарс може да предизвика насилно прекинување на кариерата, поточно атентат или сопстифицирана ликвидација.

Кога ќе се поврзе квадратот на ретроградниот Меркур во моментот со неговиот натален Марс, може да донесесиупстифицирана ликвидација.

Прашање е дали насилното заминување од власт (може да биде предизвикана и по недицински пат) на председаелот на САД Џозеф Бајден, ќе се случи пред или по средбата со председателот на Русија Владимир Путин.

Планетите уикажуваат на можност тоа да се случи во Женева!?

Не е исклучено, лошо да го читам говорот на планетите. Од тие прични ја постирам наталната карта на председателот на САД Џозев Бајден (по aries систем – кога не се знае часот на раѓаее) со транзитите од 16 јуни, кога треба да се одржи самиот со председателот на Русија Владимир Путн во Женева.

Споделете
Tweet 20